Statsministeren med vigtig uge i vente: Vil præsentere forslag

Statsministeren har en travl uge i vente. Foto: Shutterstock

Statsministeren brugte søndagen på at forberede sig på den kommende uge, som hun beskriver bliver både travl og vigtig.

Mette Frederiksen postede søndag et opslag på hendes Instagram, hvor hun sidder i solen og forbereder sig på den kommende uges strabadser. Selv beskriver statsministeren at hun har både en travl og vigtig uge i vente. 

Årsagen er at den politiske sæson for alvor fortsætter i denne uge, hvor flere partier holder sommergruppemøde - hvor statsministeren selv skal deltage i Gråsten på onsdag. 

Det er dog ikke kun det som der er på programmet, der er nemlig noget andet også, som ligger statsministerens hjerte nært - pension. Nærmere bestemt, tidlig pension.

Læs også

DMI: Stort vejrskifte på vej

Alle fortjener gode år på pension

I denne uge vil forslaget om retten til tidlig pension nemlig blive præsenteret. Mette Frederiksen beskriver at det er noget hun har set frem til, lige siden at det blev foreslået før valget. 

I opslaget beskriver statsministeren at tidlig pension betyder meget for hende, da det har en stor betydning for de mange danskere, som har brugt mange år på det danske arbejdsmarked. Mette Frederiksen skriver at det derfor handler det om retfærdighed, fordi at alle fortjener at have gode år på pension.

Herunder kan du se statsministerens opslag på Instagram:

 

 

Læs også

Så billige bliver mundbind i danske forretninger

 

 

 

 

Læs også