Alt for mange danskere er skyldige: Dette får stewardesserne til at krumme tæer

Rejser
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er flere, der vil kunne genkende sig selv i disse ting.

Mest læste i dag

Når passagerer går om bord på et fly, er det ofte med forventningen om en behagelig rejseoplevelse. 

Men flypersonalet, der arbejder hårdt for at sikre, at rejsen går som smurt, står også over for deres en del udfordringer. 

Det skriver Daily Star.

En stewardesse, Jacqueline R, deler nu hendes udfordringer og tre måder, hvorpå passagerer opfører sig, der kan få hende til at krumme tæer.

Jacqueline, der har tjent som stewardesse i syv år, har taget TikTok med storm, fordi hun har delt budskaberne med uvidende folk. 

Hun starter med at opfordre passagerer til at udvise respekt og høflighed over for personalet. 

“Dine stewardesser elsker det, når du er super respektfuld, fordi de har med meget at gøre. Vi vil være så venlige mod dig, og vi gør vores bedste. Dine stewardesser hader, når du er ond, fordi vi gerne vil være søde - så vær bare sød”, udtaler hun.

Et andet punkt, Jacqueline fremhæver, er passagerers krav. Hun opfordrer til, at passagerer venligt beder om det, de har brug for, i stedet for at kræve det. 

Til slut fremhæver hun, at flypersonalet ikke har myndighed til at tvinge passagerer til at skifte pladser efter de er lettet.

“Vi faktisk ikke har noget at sige, når det kommer til passagerer, der skifter sæde. I skal bare spørge hinanden, om I ikke sidder ved siden af ​​den person, I gerne vil have. Hvis de er villige og kan, så kan I skifte. Vi har ærlig talt ingen jurisdiktion over det.”

I kommentarfeltet er der mange, der kryber til korset og undskylder over for Jacqueline, da de godt selv kan se, at de er skyldige i en eller flere af tingene.

Anbefalet til dig