De lokales bedste tips til Island

Af: Kasper

|

19/02/2019

Icelandair har spurgt deres personale, hvilke steder på Island de ville anbefale, hvis man virkelig skal have en unik oplevelse.

Mest læste i dag

Dette ud fra devisen om, de lokale nok bør kende til de mest spektakulære og ikke overrendte steder, de særligt romantiske spots og de største mysterier gemt deroppe.

I anledning af Valentinsdag deler Icelandairs medarbejdere et udvalg af deres allerbedste øjeblikke med alle os andre. De oplevelser, der nok bringer venner tættere sammen, og dem, der kunne synes perfekte for det romantiske par. Det kunne være de kølige nætter, de dansende lys og den enestående natur.

Her følger medarbejdernes bedste bud:

Nordlys: Inga Ólafsdóttir- Icelandair Network Control Center Support
"Island er beriget med naturfænomenet Aurora Borealis (Nordlys). Tag din bedre halvdel, din familie eller en ven med på snescooter og kør ind i det kulsorte mørke fra en gletsjer og gå på jagt efter det majestætiske Nordlys. Nordlysets ensomme og rolige dans over himlen giver jer følelsen af at være de eneste mennesker i verden. Det er det ultimative kosmiske eventyr at dele med én, du elsker."

Spadsereture i skumringen: Sonja Einarsdóttir - Icelandair Emergency Response Specialist
"I Island elsker vi at vandre og nyde den betagende natur. Vov jer ud på en tur under stjernerne til Heidmork, hvor I vil finde et helt netværk af forskellige stier, som I kan udforske. Når man tager på eventyr om natten, vil jeg anbefale, at man bruger en pandelampe. Den gør vandreoplevelsen så meget mere interessant. Om vinteren har I også gode muligheder for at se Nordlyset, hvilket er en endnu større bonus at føje til denne unikke oplevelse."

Vov jer længere væk: Inga Ólafsdóttir- Icelandair Network Control Center Support
"Kør en tur en lille smule længere væk fra de vante veje til Húsafell og nyd en romantisk frokost på Hótel Húsafell restaurant, som har udsigt ud over det mest pragtfulde område. Når frokosten er spist, hop da op på en snescooter og kør igennem den urørte, smukke, stejle og rå natur ved Langjökull, Islands andenstørste gletsjer. Når I tager på tur op ad gletsjerens hvide skråning og bevæger jer igennem de menneskeskabte tunneller, som fører direkte til gletsjerens blå hjerte, da skaber I et minde, som vil holde resten af livet."

Mærk kraften fra de varme kilder: Margrét Halldórsdóttir - Icelandair Cabin Crew
"Med vand fra den mest kraftfulde varme kilde i Europa er Kraumes geotermiske badefaciliteter et sted, der bare skal opleves. Lig i blød i de forskellige boblebade, nyd et dampbad direkte over en varm kildes naturlige dampe, eller hengiv jer til forkælelsen på Kraumas restaurant, som er omgivet af Islands imponerende landskab. For rigtigt at føle Islands særlige naturlige energikraft er det en oplevelse, der bør deles med én man holder af."

Opklar mysterier: Inga Ólafsdóttir- Icelandair Network Control Center Support
"Opklaringen af mysterierne om Thórsmörk fra sædet af en ATV er en uforglemmelig oplevelse at dele. Thórsmörk Naturreservat ligger for foden af Islands kendte Eyjafjallajökull Gletsjer. Utallige smukke floder og vandløb krydser Naturreservatet, blandt andet Krossá, Þröngá og Markarfljót. Efter en kort køretur gennem det vidunderlige landskab, har I muligheden for et skønt hvil midt i reservatet, hvor I kan grille udenfor, mens I nyder den storslåede natur."

Anbefalet til dig