Det er ikke kun på grund af prisen: Derfor skal du kun rejse med håndbagage

03/01/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Der er flere gode grunde til at lade den store kuffert blive hjemme.

Mest læste i dag

Hvis du er i stand til at pakke let til din kommende rejse, kan du nøjes med at have håndbagage med. Det kan vise sig at være en fordel, da det kan give dig en både bedre og billigere ferie.

Det er naturligvis ikke alle, der er i stand til at nøjes med en håndbagage kuffert. Skal du ud at rejse i flere uger, vil det sandsynligvis ikke være nok.

Er det blot en hurtig weekendtur, har du næppe brug for mere bagage. Og her vil det være en fordel at nøjes med en lille kuffert.

Det skriver Effecto i en pressemeddelelse.

Du sparer penge

Hvis du skal have en ekstra kuffert med på flyrejsen, vil det koste dig ekstra penge. Sådan forholder det sig hos de fleste flyselskaber i dag. I nogle tilfælde vil du skulle betale lige så meget for din kuffert, som du har betalt for din egen flybillet.

Beslutter du dig for kun at rejse med en lille kuffert som håndbagage, kan du spare dette gebyr. Derfor vil der være en del penge at spare, hvis du formår at holde dig til en sådan kuffert. Hvad du konkret kommer til at spare, afhænger af det valgte flyselskab.

Du sparer tid

Der er også tid at spare, hvis du beslutter dig for kun at rejse med håndbagage. Det er noget, der kommer til udtryk allerede, når du ankommer til lufthavnen. Du vil nemlig have markant lettere ved at tjekke ind, da du ikke skal stå i kø for at aflevere din bagage.

Det har den klare fordel, at du kan gå direkte til security, Når du er kommet igennem her, kan du fortsætte til din gate. Derfor kan du også vælge at ankomme senere til lufthavnen.

Når du ankommer til din destination, skal du heller ikke vente på, at din bagage dukker op på bagagebåndet. Derimod kan du træde direkte ud af lufthavnen, da du har al din bagage med ind i flyet.

Du har ingen bekymringer

Det sparer dig også for en del bekymringer, at du ikke skal tjekke din bagage ind. Holder du dig til at have håndbagage med, kommer du til at have din bagage ved din side hele tiden.

Det er naturligvis en fordel, da du dermed ikke risikerer at miste bagage. Desværre kan det sagtens ske, at det ikke når med dit fly, hvorfor det først ankommer senere.

I andre tilfælde kan det ende med at blive sendt til en forkert destination, hvis noget går galt under håndteringen. Alt dette behøver du ikke at bekymre dig om, hvis du kun har håndbagage med på rejsen.

Anbefalet til dig