Er du skarp? Saml puslespillet og vind din sommerferie i Danmark

06/7/20 13:45

Julie Møller

Shutterstock.com
Det er tid til sommerferie, og det er for manges vedkommende Danmark, der kommer til at danne rammerne. Lige nu kan du vinde et gavekort på 2500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping og få en unik overnatningsoplevelse i det fri.

Når du klikker dig ind via linket, skal du blot tilmelde dig Arrivas nyhedsbrev og derefter samle det meget nemme puslespil. Så deltager du i konkurrencen.

Sommerferie i Danmark! Vind gavekort til luksus-camping - klik her

Du kan bl.a. vælge mellem:

  • - Overnatning i en ikonisk airstream på dansk vingård

  • - Overnatning i et containerhus

  • - Overnatning mellem trætoppene i unikt trætophus

Hvad er Glamping?

Glamping er en glamourøs camping, som kombinerer smukke naturoplevelser med god komfort. Med et gavekort til GoGlamping kan du leje lækre, komfortable telte i smukke naturomgivelser, hvor man kan få oplevelsen af camping med mad over bål, men uden at skulle ligge på et tyndt liggeunderlag i et koldt telt.

Tag på luksus-camping! Vind gavekort på 2.500 kr - klik her

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrence om en unik sommerferie i Danmark er at samle puslespillet, tilmelde dig Arrivas nyhedsbrev, og så er du automatisk med i konkurrencen.

Klik her og saml puslespillet og vind 2.500 kr. til luksus-camping

* Konkurrencebetingelser:

Deltag i konkurrencen fra d. 1/7 – 31/8 2020 og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 2.500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping.

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålene og tilmelde Arrivas nyhedsbrev. Vinderne findes ved lodtrækning.

Lodtrækningen til præmien sker d. 1. september 2020.

Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.

Præmien udleveres efter aftale med vinderne.

Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig nyhedsbrevet for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.