Sikkerhedsekspert advarer: Derfor skal du droppe farvestrålende kufferter, når du skal ud at rejse

23/01/2024

Mie M.B

Foto: Shutterstock
Han deler også råd til hvordan du skal opdele dine værdigenstande

Mest læste i dag

At rejse er en af livets store glæder, men uforudsigelige begivenheder kan undertiden kaste en skygge over oplevelsen. Det skriver Daily Express UK. Flyaflysninger, overbookede hoteller og i værste fald kriminalitet kan kaste en dæmper på ferieglæden. For at komme så sikkert afsted som mulig, kommer sikkerhedsekspert og administrerende direktør for Get Licensed Shahzad Ali med en række gode råd til hvordan du undgår trælse episoder på rejsen:

Opdel genstande efter værdi - ekstremt værdifulde, værdifulde og mindre værdifulde

"De ekstremt værdifulde genstande, som ikke bruges særlig ofte i lufthavnen, skal placeres i en rygsæk tæt på kroppen, indtil destinationen nås. De genstande, der skal bruges i lufthavnen, bør opbevares i en lille håndtaske eller mavebælte foran på kroppen. Større værdigenstande som bærbare computere placeres i håndbagagen, mens smykker strategisk skjules blandt mindre værdifulde genstande i indchecket bagage."

Undgå farverige eller designerkufferter

De iøjnefaldende kufferter kan måske være nemme at spotte på transportbånden, men de kan også tiltrække uønsket opmærksomhed. Ali anbefaler i stedet at man vælger mere almindelige og slidte kufferter og investere i en kvalitets hængelås. 

Hav alle genstande i syne

At holde styr på antallet af genstande er afgørende, især når man rejser med familien eller flere personer. Ali understreger betydningen af at have alle genstande foran sig hele tiden for at undgå det bliver fjernet bag ryggen på en.

Selvom disse råd kan virke indlysende, understreger Shahzad Ali vigtigheden af konstant opmærksomhed, især i lufthavnen, hvor der er mange faktorer at holde øje med i forvejen.

Anbefalet til dig