Smart rejse-trick: Sådan får du de bedste priser på flybilletter

22/02/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Der er penge at spare på flybilletten, hvis du ved hvordan

Mest læste i dag

Flymarkedet kan være lidt af en jungle at gennemskue. Der er for det første et hav af selskaber, hvilket skaber en massiv konkurrence om kunderne.

Det er for forbrugerne sådan set meget godt, da priserne på denne måde ofte bliver lavere. Derudover er der en masse hjemmesider, hvor man kan sammenligne priser på afgange.

Her kan sider som Momondo og Skyscanner nævnes.

Af samme årsag burde det være nemt nok at finde den billigste billet, men der er stadig en del faktorer at overveje. 

Vær i god tid

Eksempelvis kan der være særlige tidspunkter, hvor priserne er lavest. Ifølge TheSmartLocal, så kan man typisk få de billigste billetter i intervallet halvanden til fem en halv måned før afrejse. 

Apps kan være en stor hjælp

Det kræver naturligvis tid at holde øje med priserne, men her kan man igen få assistance. Apps som Hopper og Kiwi kan nemlig hjælpe med at holde øje med priserne for dig, hvis du beder om det.

Disse apps kan via data vise, om priserne forventes at stige eller falde, når du er inde for at købe billet. Så hvis appen forventer en stigning, bør du slå til med det samme. Forventes prisen omvendt at falde, kan du med lidt is i maven vente.

På Hopper kan også fryse prisen. Det vil sige, at hvis du har søgt på en afgang, som du overvejer, kan du fastholde prisen i 7 dage.

Stiger prisen, dækker Hopper op til 2.000 kroner ekstra. Falder prisen, får du naturligvis den pris.

Så selvom det kan være svært at vide nøjagtig hvornår man skal slå til, så er der altså flere forskellige hjælpemidler.

Anbefalet til dig