Starter i dag: Ryanair med vildt tilbud de næste 48 timer

Rejser
Foto: Shutterstock
Ryanair har et vildt tilbud til de rejseglade borgere.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange meninger om Ryanair, men de fleste kan nok blive enige om, at deres nyeste tilbud kan være svært at modstå.

Ryanair, som er Europas førende flyselskab, har i dag, den 18. juni, lanceret et 48-timers flash-salg, hvor billetter til rejser i juni og juli vil være tilgængelige fra kun 129 kroner.

Det oplyser flyselskabet selv i en pressemeddelelse.

Via det tidsbegrænsede tilbud kan du besøge et hav af fantastiske destinationer på tværs hele Europa.

Man kan besøge alt fra verdensklasse strande til pulserende storbyferier, hvorfor de rejseglade danskere nok læser ekstra godt med lige nu.

Uanset om man ønsker at udforske en spændende ny destination eller genbesøge sin yndlingsby i Europa, har man altså nu en unik mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Ryanairs kommunikationschef, Jade Kirwan, udtaler:

"Vi har netop lanceret et utroligt 48-timers flash-salg med billetter fra 129KR på tværs af vores netværk. Uanset om du søger eventyr, solrige strande eller en ny destination at udforske, er du sikker på at finde det på tværs af Ryanairs førende netværk af sol- og storbyferiedestinationer, herunder velkendte hotspots som Paris, Milano, Budapest, Wien, Palma de Mallorca, Krakow og London."

Disse fantastiske tilbud er tilgængelige til booking nu på ryanair.com indtil onsdag midnat den 19. juni. Ryanairs omfattende netværk giver rejsende mulighed for at vælge mellem et væld af destinationer, der kan tilfredsstille enhver smag og interesse.

Så skynd dig at tage fordel af Ryanairs 48-timers flash-salg og planlæg din sommerferie nu. Med billetter fra kun 129KR har du nu en chance, som næsten er for god til at gå glip af.

Anbefalet til dig