Stewardesse afslører: Dette gør jeg aldrig selv, når jeg flyver

Rejser
Foto: X
Foto: X
Stewardesse kommer med råd til, hvad du absolut ikke bør gøre, når du flyver.

Mest læste i dag

Hvis du snart skal på din næste flyrejse, bør du læse med her. En stewardesse har nemlig afsløret, hvordan hun altid undgår bestemte ting, når hun selv er med flyet som passager. 

Afsløringen blev oprindeligt delt på det sociale medie Reddit af brugeren HausofDarling, men er senere også blevet bragt af det britiske medie Daily Mail.   

Hvis du sidder på en flyvemaskine og glæder dig til en afslappende ferie, er du nok ikke interesseret i at en sygdom skal snige sig ind og spolere det for dig.

I denne forbindelse råder stewardessen til, at man undgår at røre ved flysædet grundet risikoen for at røre ved uønskede bakterier. 

I samme boldgade rådes der også til, at man aldrig benytter sig af den lomme, som er placeret på stoleryggen på sædet foran dig. Stewardessen skriver: “Jeg råder ALTID til, at man aldrig, aldrig, ALDRIG bør putte ejendele ned i sædelommen.”

Det kan nemlig være decideret ulækkert at placere sine genstande i sædelommen, der ellers er lavet til formålet. HausofDarling afslører videre, at sædelommerne altid bliver tømt for skrald efter flyveturene, men at de aldrig bliver ordentligt rengjort. 

I den forbindelse afslører hun, at hun har set mange forskellige ting blive fjernet fra disse lommer, så som underbukser, strømper, halvspist slik og brækposer.

Derfor bør du lige at overveje det en ekstra gang, før du næste gang putter din telefon, snacks eller andre ejendele i førnævnte lomme.

Anbefalet til dig