Tui med stor ændring

Af: Thea Andersen

|

03/02/2023

Rejser
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tui kaster sig ud i en ny branche.

Mest læste i dag

Rejsearrangøren Tui annoncerer nye omfattende ændringer i sit tilbud.

Fra at sælge pakkerejser med både rejse og overnatning, vil virksomheden nu tilbyde mulighed for at booke "kun hotelovernatning" i Norden og tæt på 50 andre lande.

Det skriver DinSide.no.

Dermed kaster de sig fuldt ud i hotelbookingbranchen, hvor virksomheder som Booking.com og Hotels.com dominerer i dag.

Tilbuddet bliver nu testet i Sverige, men Tui planlægger at udvide tilbuddet til Danmark inden for kort tid.

27.000 overnatningssteder

Målet er gradvist at øge fra 15.000 overnatningssteder til 27.000 overnatningssteder i hhv. Sverige, Danmark, Norge og Finland i løbet af 2023, siger Tui i en pressemeddelelse ifølge mediet.

Med tilbuddet bliver det muligt for kunder at købe hotelophold hos Tui og flyve til deres destination med andre selskaber. Du kan selvfølgelig også vælge at tage andre former for transportmidler, f.eks. egen bil.

Egne pakker

Hos Tui udtaler administrerende direktør, Sebastian Ebel, følgende: "Kun overnatning" er noget, vi ikke har haft før. Det er mere og mere vigtigt for kunden, og det vil vi gerne tilbyde."

Ændringen kom i Sverige den 14. december og rulles ud i Danmark, Finland og Norge til februar, lyder det.

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. Og nu udvider de tilbuddet for at nå ud til kunder, der ønsker at sammensætte deres egen pakkerejse på tværs af forskellige leverandører og kæder.

Anbefalet til dig