Flere danske virksomheder får succes med online marketing

Foto: Shutterstock.com

Dette indhold er sponsoreret.

Internettets udvikling har sat skub i mange brancher. Det har ikke længere været nok med bannere og fysiske reklamer, hvis det skulle være muligt at følge med udviklingen. I stedet har et nyere begreb meldt sig, nemlig content marketing.

Det kan måske lyde en smule fluffy, og det er derfor, at vi har skrevet denne artikel. Vi tager dig nemlig i hånden og fortæller dig meget mere om, hvad content marketing er, og hvordan du får succes med den moderne marketingstrategi i en digital verden.

Hvad er content marketing?

Kigger vi lidt nærmere på, hvad content marketing er, handler det om en form for online markedsføring, hvor indholdet er i fokus. Det handler nemlig om at producere indhold med høj kvalitet, som tiltrækker modtageren og skaber en stor værdi.

Men det er ikke det eneste, for content marketing er en brik i et større puslespil. Det er ikke blot et salgsværktøj, men også en del af virksomhedens inbound marketingstrategi. Det er et værktøj til at få aktive kunder til at opsøge dig, og hvor content marketing bliver en drivkraft for at ramme en specifik målgruppe.

Derfor betaler det sig

Der findes et væld af former for online marketing i dag, og derfor er content marketing blot én ud af mange. Men det betaler sig at bruge lidt ekstra kræfter på netop denne marketingstrategi, hvis du vil udnytte virksomhedens fulde potentiale.

Vi kommer ikke uden om, at det vil koste dig både tid og penge. Men i det lange løb viser det sig altid at give et godt afkast, som er med til at booste din virksomhed. Det skaber nemlig en øget bevidsthed om dit brand, værdi for din målgruppe og endnu mere trafik på dine platforme. Derudover vil det typisk forlænge besøgstiden og fastholde kunder, så du får en loyal kundeskare.

Sidst, men ikke mindst, spiller content marketing en vigtig rolle, når det kommer til din rangering på Google. Ved at inkorporere relevante søgeord vil det have en positiv indvirkning på sidens rangering på Google. For når du kombinerer kvalitetsindhold og søgeord, fodrer du Google med de helt rigtige ting.

Andre former for online marketing

Content marketing er som nævnt ikke den eneste form for online marketing. I dag findes der andre effektive strategier, og det hele afhænger af din forretning.

Forhandler du eksempelvis tøj eller skønhedsprodukter, kan det være en god idé at kigge lidt nærmere på influencer marketing. Her betaler du kendte influencers på Instagram, Facebook eller YouTube for at promovere en række af dine produkter, og det er en effektiv og nem måde at nå ud til specifikke målgrupper på. Samtidig vil influenceren være en stærk kilde til at opbygge troværdighed og awareness omkring dit brand.

Du kan også vælge at gå mere gammeldags til værks, men på en digital måde. Du kan nemlig købe forskellige annonceplaceringer rundt omkring på mange forskellige sider. Her vil du få et reklamebanner placeret i toppen, siden eller bunden af en side, der målretter sig specifikt efter kunder, der kunne have interesse i dit produkt.

Læs også