Sommerferie i Danmark: Find det perfekte sommerhus

01/6/21 12:30

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Det ser ud til, at de fleste af os igen i år skal nyde ferien i herhjemme. Selvom mange længes efter sol under andre himmelstrøg, skal man ikke tage fejl af vores skønne land. Der findes utallige skønne sommerhuse. De danske byer har meget at byde på. Man skal huske at tage stilling til, om man ønsker en byferie med masser af liv, eller om man mere er til bondegård og ro. Når du vælger sommerhus i Danmark, er der mange muligheder for at designe den ferie, du allerhelst vil have. Det nordligste punkt eller klitter i øst Når man overvejer ferie, er destinationen et godt sted at starte. Selvom Danmark er et lille land, byder de forskellige egne på mange forskellige kultur- og madoplevelser. Ville du elske selv at fange dine østers? Så er Nordjylland et godt bud på en destination. Mens man opholder sig her, kan man passede se grenen. Her mødes Skagerrak og Kattegat, og du kan være heldig at spotte sæler, der ligger og daser på stranden. Møns klint byder også på fantastiske naturoplevelser. Om man kan lide at vandre eller ej, vil landets længste trappe på hele 496 trin kunne tage pusten fra enhver. Her finder du vilde orkideer, som ikke kan ses andre steder. Saml hele familien i et sommerhus Det kan være svært at få tid til at se hele familien i en travl hverdag. Ofte når man tager på udlandsrejse, er det heller ikke med hele den pukkelryggede. Det er med at nyde, at man har en mulighed for både at hive svigermor og fætter med på tur, mens vi alle bliver indenfor landets grænser lidt endnu. Der findes sommerhuse, der tiltaler alle. Om man er til kæmpe moderne hus med havudsigt og pool eller en mere beskeden træhytte inde i skoven. Du vil helt sikkert kunne finde et, som tiltaler alle i familien. Der er i hvert fald garanteret hygge. Priserne varierer efter årstiderne Der kan være stor prisforskel på, om du lejer et sommerhus i uge 29 eller midt i april. Det kommer ofte an på hvordan skolernes ferier ligger. Hvis der er mulighed for at tage afsted, hvor der ikke er skoleferie, vil der være mange penge at spare, når du skal leje. Hvis du tør gå med et mere beskedent sommerhus, så kan det gøres til en meget overkommelig pris. De ekstravagante sommerhuse kan også lejes billigt, hvis man sørger for at fylde hytten op. Sommeren i Danmark er noget specielt Selvom udlandet kan trække, er sommer i Skandinavien helt fantastisk. Det er ikke sjovt at gå glip af det gode vejr, når det endelig er her efter en lang vinter. Hvis man vælger at tage afsted, når vejret igen vender, er stemningen på en regnvejrsdag med en god bog heller ikke til at tage fejl af. Med ønske om en fantastisk ferie, hvor hverdagens trummerum bliver derhjemme. Få en fantastisk ferie i et feriehus på dansk grund.

Det ser ud til, at de fleste af os igen i år skal nyde ferien i herhjemme. Selvom mange længes efter sol under andre himmelstrøg, skal man ikke tage fejl af vores skønne land. Der findes utallige skønne sommerhuse.

De danske byer har meget at byde på. Man skal huske at tage stilling til, om man ønsker en byferie med masser af liv, eller om man mere er til bondegård og ro.

Når du vælger sommerhus i Danmark, er der mange muligheder for at designe den ferie, du allerhelst vil have.

Det nordligste punkt eller klitter i øst

Når man overvejer ferie, er destinationen et godt sted at starte. Selvom Danmark er et lille land, byder de forskellige egne på mange forskellige kultur- og madoplevelser.

Ville du elske selv at fange dine østers? Så er Nordjylland et godt bud på en destination. Mens man opholder sig her, kan man passede se grenen. Her mødes Skagerrak og Kattegat, og du kan være heldig at spotte sæler, der ligger og daser på stranden.

Møns klint byder også på fantastiske naturoplevelser. Om man kan lide at vandre eller ej, vil landets længste trappe på hele 496 trin kunne tage pusten fra enhver. Her finder du vilde orkideer, som ikke kan ses andre steder.

Saml hele familien i et sommerhus

Det kan være svært at få tid til at se hele familien i en travl hverdag. Ofte når man tager på udlandsrejse, er det heller ikke med hele den pukkelryggede. Det er med at nyde, at man har en mulighed for både at hive svigermor og fætter med på tur, mens vi alle bliver indenfor landets grænser lidt endnu.

Der findes sommerhuse, der tiltaler alle. Om man er til kæmpe moderne hus med havudsigt og pool eller en mere beskeden træhytte inde i skoven. Du vil helt sikkert kunne finde et, som tiltaler alle i familien. Der er i hvert fald garanteret hygge.

Priserne varierer efter årstiderne

Der kan være stor prisforskel på, om du lejer et sommerhus i uge 29 eller midt i april. Det kommer ofte an på hvordan skolernes ferier ligger. Hvis der er mulighed for at tage afsted, hvor der ikke er skoleferie, vil der være mange penge at spare, når du skal leje.

Hvis du tør gå med et mere beskedent sommerhus, så kan det gøres til en meget overkommelig pris. De ekstravagante sommerhuse kan også lejes billigt, hvis man sørger for at fylde hytten op.

Sommeren i Danmark er noget specielt

Selvom udlandet kan trække, er sommer i Skandinavien helt fantastisk. Det er ikke sjovt at gå glip af det gode vejr, når det endelig er her efter en lang vinter. Hvis man vælger at tage afsted, når vejret igen vender, er stemningen på en regnvejrsdag med en god bog heller ikke til at tage fejl af.

Med ønske om en fantastisk ferie, hvor hverdagens trummerum bliver derhjemme. Få en fantastisk ferie i et feriehus på dansk grund.