Ærlige Jonas Vingegaard åbner op om private bekymringer

Sporten
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Den danske cykelstjerne taler ud om privatlivet

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte øverst på podiet i verdens største cykelløb. 

Og man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før han igen satte alle til vægs og igen viste hele Danmark, at Jonas Vingegaard er kommet for at blive. 

Han gjorde nemlig igen god figur, og endte øverst på sejrsskamlen i ‘Baskerlandet Rundt’. 

Men det var da også første gang i år, at danskeren viste skræmmende styrke. 

For da den evigt populære Jonas Vingegaard og resten af feltet tog hul på det prestigefyldte løb ‘Paris Nice’, så var det bestemt ikke en dans på røde roser. 

Her blev han nemlig sat til vægs af sin evige rival, Tadej Pogacar. Det gik nemlig på mange måder ikke som Jonas Vingegaard havde håbet på, da løbet løb af stablen. 

Så man kan på mange måder sige, at der har været fuld fart på den 26-årige danske stjerne. 

Og nu har det også set dagens lys, at hele Danmarks Jonas Vingegaard for en stund vinker farvel til cykelsadlen for at bruge tid med familien, inden han tager hul på en intens sommer, hvor han skal ud og forsvare sin Tour de France-titel. 

Og nu har han, i et hudløst ærligt interview, løftet sløret for, at han indimellem har dårlig samvittighed over at datteren Frida ikke har en normal barndom: 

“Hun har jo ikke en normal barndom. Det kan jeg godt have dårlig samvittighed over”, fortæller Jonas Vingegaard til TV MIDTVEST

Desuden lægger han ikke skjul på, at selvom han er på toppen af hans karriere, så er det helt nede på jorden, at den evigt populære Jonas Vingegaard har det bedst: 

“Jeg må prøve at være den bedste far, når jeg så er der”. 

Men heldigvis cykler han ikke for evigt. 

Og når hans cykelkarriere på et tidspunkt lakker mod enden, så glæder Jonas Vingegaard sig også til at få et mere normalt liv. 

Anbefalet til dig