Bekymrende melding om Christian Eriksen: 'Det ser ikke godt ud'

15/09/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Vesa Moilanen/Lehtikuva/Ritzau Scanpix
Der er god grund til bekymring, lyder meldingen.

Mest læste i dag

En storhedstid kan være på vej ud for Christian Eriksen og hans mange fans.

Folk der fulgte med i Manchester United-holdet i den forrige Premier League-sæson, kunne finde den 31-årige fynbo i den faste startopstilling uge efter uge.

Men nu er der kommet nye kræfter ind i United-mandskabet, hvilket har medført ændringer i de vanlige traditionelle 11 mand der starter på banen - og Christian Eriksen er blandt dem der hårdest har mærket ændringerne.

Indkøbet af den engelske spiller Mason Mount har nemlig ført til, at United-manager Erik ten Hag har fået en ny favorit inde på midtbanen - og der kan ikke være plads til alle.

Alt tyder på at Mount har mast sig ind på Eriksens position. Danskeren har nemlig kun startet inde på banen i to ud af fire kampe - vel og mærke de to kampe Mount har siddet ude med skade.

Og ifølge den tidligere United-spiller Paul Parker, så lover det ikke godt for Eriksens fremtidsudsiger, når det kommer til spilletid.

"Personligt tror jeg ikke, at Christian Eriksen får en nøglerolle i denne sæson. Eriksen er ikke i den bedste position lige nu, for han har slet ikke haft den samme indflydelse, som han havde i den seneste sæson", fortæller Parker til SpilXperten, og går i forsvarsposition på vegne af danskeren.

"Jeg håber, at han vil få en masse kampe, for han er god nok til at skulle spille. Det hele kommer an på, hvordan manageren ser tingene, og det ser ikke alt for godt ud for ham med alle de nytilkomne spillere".

Parker, der i dag er 59 år gammel, nåede selv at spille hele 142 kampe for Manchester-topholdet. Han glæder sig også til weekendens opgør, nu hvor landsholdspausen er forbi, og 'De røde djævle' får besøg af Brighton på Old Trafford.

Anbefalet til dig