Blot få dage før EM-slutrunde: Landsholdsstjerne deler glædelig nyhed fra privaten

Foto. Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Foto. Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Under forberedelserne til EM, går spilleren rundt med et stort smil på læberne.

Mest læste i dag

I sportens verden, hvor offentligheden ofte følger med i hver en detalje af stjernernes liv, har den danske håndboldspiller Mathias Gidsel valgt en anden vej. Han har bevidst holdt sin nye kærlighed væk fra mediernes søgelys.

Og selv lægger han ikke skjul på, at det er et helt bevidst valg:

"Det er sket, uden at medierne har blandet sig i det, og det er helt bevidst, for jeg vil gøre alt for at passe på min familie. Det er mig, som er foran kameraet og i søgelyset, mens jeg passer på alle de andre", fortæller han hudløst ærligt i et interview med Ekstra Bladet.

Den 24-årige Füchse Berlin-stjerne afslører samtidig, at han har haft en kæreste i lang tid.

Denne tilgang er ikke almindelig i en tid, hvor sociale medier og konstant medieopmærksomhed synes at være normen.

Men Mathias Gidsel har valgt en anden vej, og det ser ud til at have givet pote for den danske landsholdsstjerne, der har haft et forrygende år med VM-sejr og en skadesfri sæson, men han samtidig ser ud til at værdsætte det at kunne skelne mellem sit professionelle og personlige liv.

Og mens Mathias Gidsel forbereder sig til den kommende EM-slutrunde, hvor Danmark indleder mod Tjekkiet i München, er der også tanker om familien. Han håber, at hvis holdet klarer sig godt og kommer videre til Hamborg, vil familien kunne komme og støtte ham.

Danmark tager hul på EM-slutrunden den 11. januar og kan følges på TV 2's platforme.

Anbefalet til dig