Caroline Wozniacki raser: Det er ikke fair

Af: Lucas Andreas

|

10/06/2024

Sporten
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Caroline Wozniacki var ikke tilfreds.

Lige nu læser andre også

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki var både verdensetter Grand Slam vinder inden hun tog en fire år lang pause, hvori hun fik to børn.

I år kom comebacket, og det har været med blandet succes.

Næste gang Caroline Wozniacki skal på tennis banen er det til Champions Battle i Jyske Bank Boxen i Herning.

Hun havde nok håbet på en rolig og behagelig start på pressemødet forud for kampen, og med stjerner som Gael Monfils, Holger Rune og Elina Svitolina til stede, var forventningen, at arrangementet ville fokusere på det positive.

Men allerede fra første spørgsmål blev stemningen anderledes end forventet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det første spørgsmål, rettet direkte mod Wozniacki, gik på oprigtigheden af hendes comeback til tennisverdenen. "Hvor helhjertet er dit comeback?" lød det, hvilket tydeligvis ikke var den slags spørgsmål, Caroline Wozniacki havde regnet med.

Hun svarede selvsikkert: "Jeg synes, at jeg kan spille op imod de bedste i verden. Jeg synes, jeg har bevist det. Også i mit comeback."

Selvom Wozniacki har været væk fra tennisscenen i fire år og har fået to børn i mellemtiden, nægter hun at acceptere kritik af sin form. "Jeg tror, det er de færreste, der kan stoppe i fire år, få to børn og komme tilbage og slå nogle af de bedste og så sige, at man er i dårlig form. Det synes jeg altså ikke er helt fair," svarede hun på spørgsmålet om hendes præstationer efter comebacket.

Caroline Wozniacki står over for to spændende kampe i Jyske Bank Boxen: en singlekamp mod Elina Svitolina og en doublekamp sammen med Holger Rune mod Svitolina og hendes mand, Gael Monfils.

Anbefalet til dig