Christian Eriksen sætter vild rekord

04/02/2022

Nicolai Busekist

Foto: John Walton/PA Images/Ritzau Scanpix
Fodboldstjernen Christian Eriksen skrev for nylig kontrakt med en ny klub, og har nu sat en imponerende rekord.

Mest læste i dag

For nylig skrev Christian Eriksen kontrakt med den engelske klub Brentford, hvor han foreløbig skal være frem til sommer.

Klubben spiller i den bedste række i England, og er kendt som en 'danskerklub'. Det skyldes, at de har et stort antal danskere spillere på lønningslisten. Derudover er træneren, Thomas Frank, også dansker.

Nu har klubben også sikret sig den 29-årige Christian Eriksen, der fik ophævet sin kontrakt med italienske Inter, da det ikke er tilladt at spille professionel fodbold hans ICD-enhed i Italien.

Det er en stor ting for Brentford, at de har sikret sig den danske stjernes underskrift. En indikation af, hvor stor en ting det er for den engelske klub, kan man se på deres trøjesalg.

Efter klubben officielt havde præsenteret Christian Eriksen som ny spiller, væltede det ind med ordrer fra 21 lande i hele verden inden for de første 24 timer.

Bortset fra den dag, hvor de nye trøjer udgives, slog dagens rekord for antal ordre, da Eriksen leverede en efterspørgsel og et salg, der var 30 gange højere end sædvanligt i februar. Det skriver Daily Mail.

Og ordrerne væltede ind fra alle verdenshjørner, da der er blevet bestilt Christian Eriksen-trøjer fra fans i både Sydkorea, USA, Australien og Grønland.

Ifølge det britiske medie var efterspørgslen i Danmark på samme niveau som i Storbritannien. Det vidner om, at mange danske fans også har kørt kortet igennem på Brentfords webshop.

Der er endnu ikke givet nogen dato for, hvornår Christian Eriksen indtager banen for første gang iført en Brentford-trøje.

Det er dog blevet slået fast, at han ikke vil være en del af truppen, der tørner sammen med Everton i den engelske FA Cup lørdag. Klubbens fans kan dog forvente at se Eriksen på banen inden længe.

Anbefalet til dig