Danmark besejrer Holland - VM- og OL-håbet lever

Foto: Shutterstock.com

Danmark formåede at putte sten i maskineriet hos Holland, og dermed lever håbet fortsat om både VM-medaljer og OL-kvalifikation.

Der var i den grad presbold på de danske håndboldkvinder, da de her til formiddag skulle møde Holland i den anden mellemrundekamp ved VM i håndbold.

Danmark tabte det første opgør til Norge, og det betød mere eller mindre, at håbet om VM-medaljer var udelukket. Da Serbien besejrede Tyskland i morges så det pludselig også ud til, at OL-billetten skulle ryge en tur, men Danmark har formået at genoplive håbet med en sejr over Holland.

Læs også

Skrækslagen hundeejer ser til: Rovfugl griber fat i chihuahuaen Emma

Danmark sad på det meste af opgøret, hvor de med omkring 10 minutter igen førte med hele fem mål. Desværre skete det, som også skete mod Norge i går, at Danmark smed en solid føring.

Med seks minutter igen var forskellen således kun på et enkelt mål, men to hurtige danske scoringer fik Danmark op på 24-21 med fire minutter igen.

Holland nåede aldrig at hente den danske føring helt, og dermed blev det til en dansk sejr på 27-24

Sejren betyder, at håbet om OL-kvalifikationen stadig lever, og det samme gør drømmen om VM-medaljer også. Sidstnævnte bliver dog meget svært, da det kræver, at Norge taber deres kampe mod henholdsvis Sydkorea og Tyskland, mens Holland og Sydkorea skal spille uafgjort i deres sidste kamp.

Læs også

Ældre kvinde fundet død i havet

 

 

 

Læs også