Dansk landsholdsstjerne er blevet gift

Sporten
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix
Den danske fodboldstjerne er blevet gift med sin forlovede.

Lige nu læser andre også

Landsholdslejren er fyldt med smil og lykønskninger, for Andreas Christensen er nu en gift mand! Den danske fodboldspiller har netop sagt ja til Katrine Fogt Friis efter en forlovelse, der varede omkring et halvt år. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Nyheden blev afsløret på Katrine Fogt Friis' Instagram, hvor et æstetisk sort-hvidt foto viser det nygifte par med deres ene barn. Under billedet står der: “Skål til for evigt”.

Andreas Christensen, der er 28 år, har tydeligvis fundet en harmonisk balance mellem fodbold og familieliv. Med to børn og nu en kone, finder han stor styrke i familielivet. 

Da Ekstra Bladet talte med ham i landsholdslejren i efteråret, delte han, hvordan familielivet har haft en positiv indvirkning på ham både personligt og professionelt.

"Jeg kan have haft en lortekamp og være skuffet, når jeg er sammen med holdet, men lige så snart jeg kommer hjem, skal jeg være noget andet," sagde han og fortsatte: "Personligt har det hjulpet mig utrolig meget. Så det har været et dejligt, dejligt år."

Selve frieriet fandt sted i Italien, men de specifikke detaljer forbliver en hemmelighed mellem parret. 

"Jeg kan sige, at jeg friede i Italien. Detaljerne ved jeg ikke, om jeg må afsløre. Det må jeg hellere holde privat," sagde Christensen tidligere på året.

Det har været en uge fyldt med både personlige og professionelle højdepunkter for den danske stopper, som nu kan nyde sin nye status som både fodboldstjerne og gift mand.

Anbefalet til dig