De ruller ind: Nu afslører Vingegaard, hvad millioner bliver brugt på

29/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Når man er lige så dygtig en cykelrytter som Jonas Vingegaard, følger der som regel store bunker penge med.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard tjener rigtig gode penge på sit erhverv som cykelrytter. Faktisk er der tale om et tocifret millionbeløb om året.

Han har for nylig skrevet under på en ny kontrakt med hollandske Team Jumbo-Visma, hvilket - med garanti - har resulteret i en lønforhøjelse, efter han sidste år vandt Tour de France.

Den danske cykelstjerne skrev under på sin seneste kontrakt i 2021, hvilket ifølge B.T. sikrede ham 11 millioner kroner om året. Her er der tale om den rene løn, hvorfor det ikke inkluderer diverse bonusser.

Siden han skrev under på denne kontrakt, har han etableret sig som en af de største stjerner i sporten.

Derfor er det ikke utænkeligt, at han har fået en klækkelig lønforhøjelse i forbindelse med sin seneste kontrakt, selvom han i forvejen tjente en solid sum penge.

Vingegaard er notorisk kendt for at være meget privat. Alligevel har han og kæresten Trine fortalt om, hvad de mange millioner kroner bliver brugt på.

"Alt, hvad der kan gøre det nemmere for mig og for os. Gøre det mere stabilt," siger han til B.T., da han bliver spurgt om, hvad den solide millionhyre bliver spenderet på.

Hans kæreste svarer med et grint, at han ikke er fodboldspiller, som på topniveau har enorme lønninger. Alligevel lægger hun ikke skjul på, at hans hyre er god.

"Selvfølgelig tjener man nogle penge, men det, vi bruger det til, er at optimere alt, der er omkring os. Hvor vi bor, hvordan vores hverdag er. Alt omkring dig (Jonas, red.) faktisk," siger hun.

Parret fortæller også, at en stor del af pengene bliver brugt til at betale for rejser og lejeboliger. Det sikrer, at Trine og datteren Frida kan rejse med rundt, når Vingegaard passer sit arbejde som professionel cykelrytter.

Selvom det kan være vanskeligt at forvalte de mange penge, så man får mest muligt ud af dem, har parret ikke fået professionel hjælp til dette.