Efter kedelige hændelser: Nu reagerer Jonas Vingegaard

17/07/2023

Thea M. Andersen

Foto: P. Teyssot/Splash/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard raser efter flere hændelser, hvor tilskuere er kommet for tæt på rytterne.

Mest læste i dag

I årets Tour de France, hvor den danske stjernerytter, Jonas Vingegaard, kæmper for at forsvare sin gule trøje, er spændingen i den grad intakt mellem danskeren og hans evige rival, Tadej Pogacar.

I skrivende stund fører danskeren løbet med ti sekunder ned til sloveneren.

Til trods for den tætte duel har der også været nogle kedelige hændelser i årets Tour de France, som har trukket masser af overskrifter.

Hele tre gange har en tilskuer nemlig været skyld i et styrt, og så sent som i går gik det slemt ud over danskerens hold, Jumbo-Visma. I jagten på den perfekte video ville en fan helt tæt på stjernerne, men han kom lige en anelse for tæt på.

Tilskueren kom nemlig til at røre Sepp Kuss’ arm, som resulterede i, at han og to andre holdkammerater, Nathan van Hooydonck og Dylan van Baarle, styrtede i jorden.

Dette har fået flere Tour-stjerner til at reagere, heriblandt Jonas Vingegaard, som er træt af tilskueres uansvarlige opførsel.

"Jeg vil sige, at folk bare skal opføre sig anstændigt i vejkanten. Lad være med at stå på vejen, og lad være med at slå rytterne," siger han ifølge TV 2 Sport ifølge SE og HØR og fortsætter:

"Mød op og se løbet. Man behøver ikke stå på vejen eller hælde øl på os. Man skal bare have det sjovt og se løbet i stedet for at gøre sådan nogle dumme ting."

Du kan se Sepp Kuss' styrt fra gårsdagens etape herunder:

Anbefalet til dig