Efter nederlag til Frankrig: Nu modtager spillere og trænerteam dødstrusler

Af: Julie Møller

|

27/01/2022

Sporten
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix.
I et tweet beskriver Frederik Gelstoft Schmidt, presseansvarlig for det danske landshold, hvordan dødstrusler og beskyldninger om snyd er landet i spillernes og trænerteamets indbakker.

Mest læste i dag

Det startede ellers rigtig godt. Danmark kom foran i onsdagens EM-kamp mod Frankrig.

Men slutresultatet lød på 30-29 i fransk favør, og det betyder, at Danmark indkasserede det første nederlag ved dette EM.

Det er tydeligvis ikke alle, der er tilfredse med det.

I et tweet beskriver Frederik Gelstoft Schmidt, presseansvarlig for det danske landshold, hvordan dødstrusler og beskyldninger om snyd er landet i spillernes og trænerteamets indbakker.

“Jeg er slemt imponeret over nogle af de beskeder, der lander i spillernes og trænerteamets indbakker efter kampen mod Frankrig i aftes. Nej, de har ikke tabt med vilje. Og nej, man fortjener ikke at dø, blot fordi man har tabt en håndboldkamp,” skriver han på Twitter.

“Vi vil vinde alle kampe”

Trods nederlaget til Frankrig er Danmark i semifinalen, der bliver spillet fredag aften. Denne plads var allerede sikret før kampen onsdag aften.

Her skal de danske spillere møde Spanien. Det er semifinale nummer tre i træk mellem Danmark og Spanien på under et år. De to forrige gange har Danmark vundet. 

Ved dagens EM-pressemøde blev den danske landstræner spurgt, om nederlaget var med vilje. Hvis Danmark havde vundet over Frankrig, ville det blive et opgør mod Sverige. Men nu hedder modstanderen altså Spanien.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Her var svaret fra Nikolaj Jacobsen nej.

“Vi vil vinde alle kampe og havde også fortjent af slå Frankrig. Det er klart, at det bliver en anderledes kamp mod Spanien end mod Sverige, da Spanien har et yngre hold, som har mere fart i angrebet, men når du når det her stadie af en EM-turnering, er alle hold gode. Så om det var Sverige eller Spanien betyder ikke så meget," lød det fra landstræneren tidligere på dagen. 

Danmark spiller EM-semifinale mod Spanien fredag klokken 18.00 Kampen kan ses på TV2. 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig