Ganske usædvanligt: Niklas Landin hiver familie med

13/01/2022

Julie Møller

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Niklas Landin er med i ny kampagne, der løber over skærmen i januar. Ganske usædvanligt er målvogterens familie også med.

Mest læste i dag

I januar vil Niklas Landin indtage en lidt større rolle end normalt på de danske tv-skærme.

HTH Køkkener, der er sponsor under EM i håndbold, har nemlig teamet op med den danske målvogter i en kampagne, hvor han – sammen med hele familien – er med.

"Gennem en årrække har vi brugt familielivet som afsæt i forbindelse med udviklingen af vores køkkener, og i den sammenhæng er det svært at komme på en bedre repræsentant end Niklas Landin og hans familie. Og ud over familieliv så udstråler han i udpræget grad dedikation og begejstring for det, han laver, og det er nogle af de værdier, som vores kunder kan se sig selv i," siger Palle Larsen, der er marketingdirektør i HTH, i en pressemeddelelse.

Niklas Landin er med i ny kampagne, der løber over skærmen i januar. Ganske usædvanligt er målvogterens familie også med. Foto: PR.

Det er langt fra første gang, at store danske sportsnavne, skuespillere eller andre kendisser medvirker i kommercielle kampagner, men ifølge marketingdirektøren skiller samarbejdet med Niklas Landin sig ud i kraft af, at målvogterens nærmeste familie også deltager.

"I dag er der meget fokus på, at man personligt står inde for det, man lægger navn til, og derfor er vi både glade for og stolte over, at Niklas Landin gerne vil have hele familien til at være med i vores kampagne. Det fortæller mig, at han kan spejle sig i vores produkt, og at de familiære værdier, vi i HTH har som tilgang til at lave køkkener, er noget, han bakker op om," siger Palle Larsen.

Niklas Landin er med i en ny kampagne for HTH. Foto: PR.

Den danske stjernekeeper selv understreger ligeledes vigtigheden af, at man kan se sig selv i øjnene, når man indgår et kommercielt samarbejde.

"Når jeg deltager i et samarbejde med en kommerciel virksomhed, er det meget vigtig for mig, at jeg kan stå inde for produkterne og virksomhedens værdier. Særligt i dette tilfælde, hvor jeg inddrager familien, skal vi virkelig kunne se os selv som familie i kampagnen. Det kan vi i det nye køkken fra HTH, og det var en sjov oplevelse at deltage i filmoptagelserne," siger Niklas Landin.

 

Anbefalet til dig