Håndbold EM: Åh nej stor stjerne definitivt ude

08/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Modelfoto af håndboldherrerne.
Det ser skidt ud for der danske håndboldlandshold inden lørdagens første kamp ved EM. I går kunne vi melde ud at det var tvivlsomt, om Magnus Landin, Rasmus Lauge og Lasse Svan ville blive klar til EM. Nu kan Lasse Svan definitivt fortælle, at han ikke bliver klar til åbningskampen.

Mest læste i dag

Lasse Svan kommer ikke med til åbningskampen ved EM. Det står nu klart. Det er en skulderskade der holder den hurtige højrefløj tilbage.

Træner ikke med

Lasse Svan kan endnu ikke træne sammen med resten af landsholdet. En skade i læggen og skulderen gør, at han ikke bliver klart til åbningskampen på lørdag, hvor Danmark møder Island.

”Det er usandsynligt. Jeg håber selvfølgelig meget på, at der sker et eller andet rigtig godt i løbet af de næste par dage, men umiddelbart kommer jeg ikke i kamp, siger Svan til TV2.

Vil ikke fylde en plads

Dog går det i den rigtige retning, og Lasse Svan er optimistisk, men han vil ikke fylde en plads, hvis han kun bliver halvklar.

”Det afhænger af, hvornår jeg kan være fuldt med. Jeg har jo heller ikke lyst til at være med og trække en plads på kun at være 70 procent klar. Jeg skal også kunne bidrage med noget, hvis jeg skal være med,” udtaler Lasse Svan til TV2.

En scanning viser, at det er en meget lille skade i læggen, og der er allerede forbedringer siden tirsdag.

Danmark spiller første kamp på lørdag mod Island.

 

 

Anbefalet til dig