Håndbold EM: I aften møder Danmark Island - Flere stjerner er ude

11/01/2020

Henrik Rothenbücher

Danmark skal spille deres første kamp ved håndbold EM 2020, men det er en trup, hvor Nikolaj Jacobsen ikke har flere af de store stjerner med.

Mest læste i dag

Opdateret: Nikolaj Jacobsen har alligevel valgt at tage Niklas Landin med i truppen til aftenens kamp mod Island.

I torsdags begyndte håndbold EM-slutrunden 2020, men det er først i aften, at verdensmestrene og EM-favoritterne fra Danmark skal i spil.

Danmark tager hul på EM klokken 18.15 mod Island, og selvom Danmark er spået som værende de helt store favoritter til at vinde slutrunden, så bliver det ikke en walkover mod Island.

Landstræner Nikolaj Jacobsen må nemlig se bort fra flere af de største profiler i truppen. Den danske landstræner skulle indskrive truppen senest klokken 20.00 i går aftes, og denne trup indkluderede ikke følgende spillere:

Niklas Landin, Magnus Landin, Morten Olsen og Lasse Svan.

Anfører Niklas Landin er bestemt ikke en mand, Danmark har lyst til at undvære i resten af turneringen, og derfor er det også heldigt, at det blot er sygdom, der holder målmanden ude af Danmarks første kamp.

Landstræneren havde ellers meldt ham klar, men i går aftes undlod han ham alligevel fra truppen, og dermed får vi højst sandsynligt først Niklas Landin at se i kamp nummer to mod Ungarn.

Truppen mod Island

Landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget følgende spillere til den første kamp mod Island.

Målmand: Jannick Green

Bagspillere: Niclas Kirkeløkke, Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard, Mads Mansah Larsen, Rasmus Lauge, Jacob Holm, Michael Damgaard, Lasse Anderssonn.

Stregspillere: Rene Toft Hansen, Magnus Saugstrup, Anders Zachariassen.

Du kan se kampen mellem Danmark og Island på TV2 og TV2 Play.

 

Anbefalet til dig