Håndboldhelt scorer nyt job: “Jeg har brugt meget tid på det”

24/2/23 07:14

Nicolai Haugsted

Foto: Khan Tariq Mikkel/Ritzau Scanpix
Den danske EM- og OL-vinder kan nu skrive ny tjans på CV’et

Efter en lang og succesfuld karriere med bolden i hånden, valgte Jesper Nøddesbo at stille håndboldskoene på hylden i 2021. Det blev til en karriere der blandt andet bød på OL-guld i 2016, en EM-sejr i 2008 og hele 223 landsholdskampe.

Og nu er landsholdlegenden klar med sit næste skridt i livet, skriver B.T.

Konsulentvirksomheden Copenhagen Coaching Center bringer nyheden på deres Instagram-profil, at Nøddesbo skal være medvært på deres podcast “SamtaleRummet”.

Formålet med podcastet er at fokusere på idéerne om reflektion. Og den tidligere stregspiller får da også fint besøg i det første afsnit, der får navnet “fænomenet ensomhed”.

Det er nemlig den tidligere OL-svømmer Sarah Bro, der gæster ham bag mikrofonen. Og der kommer mange flere specielle gæster i løbet af podcastets levetid.

“'Vi kommer løbende til at invitere gæster i studiet til en bred vifte af samtaler, som er filosofisk inspirerede. De har alle til hensigt i et nænsomt og intenst møde at vende gæsterne mod det, som har værdi og betydning i deres liv. Som lytter får du måske lyst til at stoppe op og reflektere over dit eget liv og de ting, der har værdi og betydning for dig?” skriver virksomheden i opslaget.

Hvad temaet bag pocastet blev, faldt meget naturligt for Nøddesbo. Idéen kom nemlig efter håndboldstjernens hårde tid i Barcelona i, hvor han kæmpede med den hans mentale tilstand, der også resulterede i dybere samtaler med en sportspsykolog.

“Jeg har brugt meget tid på det og levet det her coachingliv, som jeg er ret bidt af. Jeg kan se på mig selv og de samtaler, jeg har haft, at det rent faktisk kan noget. Det giver mening, og man kan se, at tingene rykker” fortæller Jesper Nøddesbo.