Håndboldstjerne i problemer: “Det er så gennemført uretfærdigt”

09/3/23 09:00

Nicolai Haugsted

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Landsholdskometens problemer er vendt tilbage

Pressemeddelelsen fra sportsdirektøren i Odense Håndbold, Trine Nielsen, opsummerer det ganske fint: “Det er så gennemført uretfærdigt”.

Det er nemlig kommet frem, at landsholdsspilleren og playmakeren Mia Rej igen er blevet ramt af en slem knæskade under onsdagens træning, skriver B.T.

Det er desværre ikke første gang, at en knæskade har sat sig ind hos Rej.

Det var nemlig selv samme skade, dog i det andet knæ, som ramte landsholdsstjernen under VM i Spanien i 2021. Her resulterede det i, at hun måtte udgå i den første gruppekamp.

Playmakeren kæmpede med genoptræning, men formåede alligevel at blive udtaget til EM i 2022. Desværre vendte skaden tilbage kort tid efter udtagelsen.

“Rej har virkelig knoklet sig gennem et rigtig svært genoptræningsforløb og var lige ved at være klar til at vende tilbage til banen igen. Så vi er alle meget berørt af situationen og kede af det på Rejs vegne” fortæller Trine Nielsen og fortsætter:

“Nu krydser vi alt for, at skaden ikke er så alvorlig, som man kan frygte med hendes skadeshistorik i baghovedet, og så gør vi alt for at passe godt på Rej, der selvfølgelig er voldsomt påvirket af situationen”.

Rej var på vej tilbage fra en længere skadesperiode, da uheldet fandt sted under onsdagens træning.

“Vi kender endnu ikke skadens omfang og afventer derfor yderligere undersøgelser, inden vi kan sige noget mere konkret omkring Rejs tilbagevenden til banen” skriver håndboldklubben.

For få uger siden satte Rej selv ord på hendes uheldige perioder, og vejen tilbage til håndboldbanen.

“Det var forfærdeligt. De seneste måneder har ikke været særlig sjove. Det har nok været den hårdeste genoptræning, jeg har prøvet, og det siger ikke så lidt” fortalte Mia Rej.