Henrik Møllgaard brokker sig over holdkammeraterne: ‘Det bliver kun værre’

05/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Landsholdsstjernen er langt fra glad for holdkammeraternes opførsel

Mest læste i dag

Apple-skaberen Steve Jobs sagde engang, om den digitale udvikling, at “enten er du med på vognen, eller også må du gå i sporet”.

Og med den rivende udvikling mobiltelefonerne og sociale medier fortsat befinder sig i, er det ikke alle der følger med på præmissen.

En der især er træt af mobilkulturen, er håndboldstjernen Henrik Møllgaard, der lyder til at have fået nok af selfies og hashtags, skriver B.T.

I TV 2 Sport-programmet ‘Det Brede Punkt’ fortæller landsholdsspilleren, at telefonerne er begyndt at fylde alt for meget blandt hans holdkammerater i håndboldklubben i Aalborg Håndbold.

VM-veteranen blev nemlig spurgt ind til, hvordan han har det med at skulle trække på smilebåndene, selv hvis holdet taber en kamp.

‘Jeg er træt af mobilkulturen. Det er, når vi har vundet eller tabt, så går der halvandet minut, så sidder halvdelen af holdet med mobilen’ fortalte backspilleren han og fortsatte:

‘Det der fællesskab, og det vi skal ride på en hel sæson, det forsvinder ud i det der triste 'SoMe', for det kunne jo være, der var sket et eller andet. Eller man skal lige tjekke, om der er kommet beskeder hjemmefra. Det bliver kun værre og værre’.

Møllgaard fortæller at han savner fællesskabet efter kampene, og ærgrer sig over at hyggesnakken og et godt spil kort, i stedet er blevet skiftet ud med selfies og video-stories - en irritation han har haft i en del år efterhånden.

Han fortsætter dog også i en jokende tone med, at han i en alder af 38 år er, ved at blive gammel’, men står dog fast ved, at det var en mere social tid blandt spillerne før i tiden, i forhold til mobiltelefoner.

Vi må vel håbe at ‘den gamle mand’ kan blive ung med de unge i den nære fremtid.