Holger Rune afslører: Skal medvirke i Netflix-serie

17/1/23 12:14

Nicolai Haugsted

Foto: Ng Han Guan/AP/Ritzau Scanpix
Den danske tenniskomet kan snart opleves fra din streamingtjeneste.

Den 19-årige tennisstjerne har det sidste år vænnet sig til at have kameraer stukket i ansigtet. Og inde længe skal medietræningen komme ham til gode.

Rune har nemlig takket ja til at være en af hovedpersonerne i den anden sæson af sportsdokumentarserien “Break Point”, der bl.a. har fuldt tennisspillere som Félix Auger-Aliassime og Paula Badosa. Det skriver Ekstra Bladet.

“Vi er allerede i gang. De filmer en lille smule fra min næste kamp også. Jeg spændt på det. Jeg tror, det bliver fantastisk” fortæller Holger Rune, der også uddyber hans tanker om at have et kamerahold i nakken:

“Jeg synes, det er o.k. Det er ikke noget nyt for mig. Jeg er blevet vant til flere og flere kameraer over det sidste år. Men det er selvfølgelig noget, man skal vænne sig til”.

Den første sæson af den populære serie havde premiere i torsdags, og modtog positive anmeldelser. Den danske tennisstjerne har allerede set det første afsnit af serien, og har kun positive ting at sige.

“Jeg så den første episode med Nick (Kyrgios, red.). Det er virkelig fedt. Og jeg synes, det fedt for dem, der ikke normalt ser tennis. Den viser ikke bare tennis på højt niveau, men også livet uden for tennisbanen. Alle følelserne og de ting, som tennisspillere går i gennem. Det er virkelig fedt” siger han.

Den anden sæson af “Break Point” får premiere i juni-2023.