Holger Rune deler glædelig nyhed under pressemøde

Sporten
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tennisstjernen bringer gode nyheder til pressen.

Lige nu læser andre også

Det har været en kedelig rutine, man har kunnet følge Holger Rune begive sig ud i de seneste par måneder.

Siden hans brillante præstation ved årets Wimbledon-turnering har det været svært for danskeren at følge med de høje forventninger. Tværtimod.

Det er siden da blevet til syv kampe, og syv nederlag, for den 20-årige tennisstjerne, der grundet en langvarig rygskade, har måtte se sig slået gang på gang.

Men nu kan Holger bringe opmuntrende nyt til pressen i Beijing: skaden er endelig et overstået kapitel, og endelig føler han sig tilbage i den verdensklasseform der har bragt ham op på verdensranglistens fjerdeplads.

- Jeg kæmpede med rygskade i et stykke tid. Jeg har fået det fikset nu (...) Jeg spillede mange turneringer med mange smerter i ryggen. Men så var jeg sådan til sidst, okay, jeg blev nødt til at stoppe op og få det fikset og ikke komme tilbage til at spille turneringer, før jeg er hundrede procent, fortæller Rune.

Fredag skal danskeren endnu engang ud og svinge ketsjeren, hvor verdensranglistens 15. plads, canadiske Felix Auger-Aliassime, venter på den anden side af nettet. Og det virker til at Holger er både spændt og bekymret for opgøret, skriver B.T.

- Jeg bliver nødt til at spille godt. Jeg bliver nødt til at sætte ham under meget pres, for når han får tid til at spille, er han meget farlig.

Anbefalet til dig