Internettet flade af grin: Hvad laver Holger Rune der?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En viral video med blandt andet den danske tennisstjerne, har fået internettet til at smile bredt.

Mest læste i dag

Kan du finde Holger?

Ved det prestigefyldte BNP Paribas Open, bedre kendt som Indian Wells, blev tilskuere vidne til en scene, der kunne være taget ud af en Hollywood-komedie.

Tennisstjerner, heriblandt den danske sensation Holger Rune, gik undercover i et sjældent eksperiment, der testede deres evne til at gå incognito blandt fans.

Disse atleter normalt kæmper normalt om titler på tennisbanen, men denne gang fandt de sig selv i ganske anderledes roller. Fra at håndtere parkeringspladser til at sælge popcorn og souvenirs, blev top 10-spillerne som Holger Rune og hans kollegaer Daniil Medvedev, Alex de Minaur, Ons Jabeur, Andrey Rublev og Maria Sakkari udfordret på nye måder.

Det viste sig dog, at trods deres superstar-status, var tennisikonerne ikke nær så genkendelige uden for banen, som de er på den.

Holger Rune, der normalt fylder stadions med tennisfans, fandt sig selv rådgive kunder om det bedste køb af badehåndklæder og solbeskyttelse, uden så meget som et andet blik fra de intetanende kunder.

Videoen af disse usædvanlige præstationer har vakt stor morskab på de sociale medier, hvor fans har kunnet se deres idoler i en helt anden sammenhæng. Mest bemærkelsesværdigt er måske det øjeblik, hvor en amerikansk tennisfan endelig genkender Holger Rune, ikke som den souvenirsælger han udgiver sig for at være, men som den tennisstjerne han i virkeligheden er.

Til Runes forklaring om, at de "ligner hinanden", kunne fanen ikke holde latteren tilbage, hvilket bragte et storsmil frem på den danske spillers ansigt.

Mens tennisbanen fortsat vil være det primære sted hvor disse atleter brillerer, giver deres undercover-operation ved Indian Wells et sjovt indblik i, hvad der sker, når sportens største navne træder ud af rampelyset – selv hvis det kun er for en kort stund.

Du kan se den humoristiske video her:

Anbefalet til dig