Jonas Vingegaard deler kæmpe nyhed: Det blev et ja

18/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Brian Bjeldbak/Ritzau Scanpix
Den danske cykelstjerne deler glædelig nyhed

Mest læste i dag

26-årige Jonas Vingegaard blev Danmarks helt nye sportsidol, da han sidste år vandt verdens største cykelløb, ‘Tour de France’.

Hans gode form viste han for nylig i ‘Baskerlandet Rundt’, hvor han foruden et par etapesejre også tog den samlede sejr.

Men nu er der mere godt nyt for Jonas Vingegaard.

For holdet der hjalp ham med at vinde Tour de France, kommer til at fortsætte med at være hans arbejdsgiver indtil 2027.

Det skriver Team Jumbo-Visma på deres hjemmeside.

Vingegaard kom til Team Jumbo-Visma i 2019. I 2020 var han en del af holdet, der vandt Vuelta a España med Primoz Roglic. I 2021 blev Vingegaard selv nummer to i Tour de France, og et år senere vandt han selv løbet, som den første dansker siden Bjarne Riis.

“Teamet og jeg har gennemført et fantastisk forløb. Team Jumbo-Visma hjalp mig med at udvikle mig til den rytter, jeg er i dag. Jeg føler mig hjemme her og sætter stor pris på holdets og medarbejdernes kvaliteter. Hver dag udfordrer vi hinanden til at blive endnu bedre, og jeg ved, at jeg kan nå mit fulde potentiale her. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling her og er overbevist om, at vi sammen kan nå et endnu højere niveau.” Det fortæller Jonas Vingegaard i forbindelse med forlængelsen.

Også holdets general manager, Richard Plugge, er lykkelig over forlængelsen med den danske rytter.

“Jonas passer perfekt til os: Han er ivrig efter at lære og nem at træne, men presser os også til det yderste som hold. Da han kom herind, var han en upoleret diamant. Sammen med ham har vi gjort store fremskridt, og vi har efterhånden udviklet os til Tour-vindere. Vi vil gerne blive på det topniveau, og Jonas spiller en afgørende rolle i det”, udtaler manageren dig.

Det næste cykel-løb i Jonas Vingegaard kalender er Critérium du Dauphiné, sådan som programmet ser ud nu, men der er stadig halvanden måned til.