Jonas Vingegaard med overraskende udmelding: Er helt alene

21/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Rytteren taler ud om det, vi andre ikke ser

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte øverst på podiet i verdens største cykelløb. 

Og de seneste dage har været ingen undtagelse. 

Her viste hele Danmarks Jonas Vingegaard igen god figur, og endte øverst på sejrsskamlen i ‘Baskerlandet Rundt’. 

Men det var da også første gang i år, at danskeren viste skræmmende styrke. 

For da den evigt populære Jonas Vingegaard og resten af feltet tog hul på det prestigefyldte løb ‘Paris Nice’, så var det bestemt ikke en dans på røde roser. 

Her blev han nemlig sat til vægs af sin evige rival, Tadej Pogacar. Det gik nemlig på mange måder ikke som Jonas Vingegaard havde håbet på, da løbet løb af stablen. 

Så man kan på mange måder sige, at der har været fuld fart på den 26-årige danske stjerne. 

Og nu har det også set dagens lys, at hele Danmarks Jonas Vingegaard for en stund vinker farvel til cykelsadlen for at bruge tid med familien, inden han tager hul på en intens sommer, hvor han skal ud og forsvare sin Tour de France-titel. 

Men mens han tager en lille pause, inden han tager hul på en intens sommer, hvor han skal ud og forsvare sin Tour de France-titel, så har han ikke sluppet cyklingen helt. 

Træningen skal stadig holdes intakt med fokus på verdens største cykelløb, der ligger og lurer i horisonten. 

 Og her har hele Danmarks Jonas Vingegaard løftet sløret for noget han af hans overraskende træningsrutiner. 

Det fortæller han i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet

Her lægger han heller ikke skjul på, at han altid træner alene: 

“Jeg træner faktisk altid alene. Jeg har stadig nogen oppe i Thy, jeg snakker med en gang imellem, som jeg kunne træne med, men det er bare ikke ofte, at det passer sammen”. siger han til Ekstra Bladet, og fortsætter: 

“Mange af dem, jeg vil træne med, har arbejde, og jeg træner ofte om morgenen, så på den måde er det nok mere i weekenden, hvis det endelig er”. 

Han benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at han ofte har Mind of 99 i ørene, når han hopper i cykeltøjet og lægger vejen forbi landevejen for at træne. 

Men til tider bliver det byttet ud med podcasts, hvor han hævder, at det oftest er cykelrelateredepodcasts, som han lytter til i hans lange optakt til Tour de France.