KÆMPE CHOK: Håndboldstjerne færdig i VM

Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Jim Gottfridsson har spillet sin sidste kamp for Sverige, efter skade under kvartfinalekampen.

Mest læste i dag

Imens Danmark destruerede et skuffende Ungarn ved kvartfinalen i håndbold-VM i går, så spillede det svenske landshold om en af de andre semifinalepladser mod Egypten.

Og selvom det blev til en svensk sejr, så må holdet nu fortsætte turneringen uden deres største profil. Det skriver Se og Hør.

Den svenske anfører og stjernespiller, Jim Gottfridsson, kom slemt til skade under gårsdagens kamp mod Egypten, og måtte forlade banen allerede i første halvleg. 

Han blev derefter kørt på hospitalet for yderligere undersøgelse, hvor lægerne måtte medbringe den skuffende nyhed til den svenske kaptajn.

Gottfridssons røntgenbilleder viste, at den skadede hånd er brækket, og at han derfor må lade håndbolden ligge i to måneder.

“Jeg tror, at jeg sad fast i en modstanders trøje og følte så smerte. Det er frygteligt frustrerende, da jeg føler, at både holdet og jeg har spillet en rigtig god turnering. Jeg havde drømt om at spille VM-finale på hjemmebane” beklager den svenske spiller.

Til trods for at han nu skal sidde på sidelinjen under semifinalen mellem Sverige og Frankrig, så er Gottfridsson godtroende for hans holds chancer.

“Men jeg er overbevist om, at dette hold kan slå ethvert hold i verden, uanset om jeg er med eller ej. Det føles utroligt tungt, men nu vil jeg gøre alt for at støtte holdet i kampen for guldet”.

Offentliggørelsen kommer fra det svenske håndboldlandsholds hjemmeside.

Den svenske playmaker spiller til dagligt i Flensburg-Handewitt og har spillet på det svenske landshold i 10 år. 

Ét af de mange kapitler i hans succesfulde håndboldkarriere, er blandt andet en EM-sejr sidste år, hvor han også blev kåret som turneringens mest værdifulde spiller.

Anbefalet til dig