Kæmpe chok: Legende er ude

18/1/23 08:31

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Rekordholderen er ude af Grand Slam efter kun to runder.

Med 22 sejre er den spanske tennisstjerne Rafael Nadal rekordholder for flest Grand Slam-titler i single. Der var derfor høje forventninger til hans evner med ketsjeren under Australian Open, der finder sted disse dage.

Desværre blev det en meget tidlig afsked med den spanske tennisstjerne, der allerede er ude efter kun to runder i turneringer. Det skriver Ekstra Bladet.

Den 36-årige tenniskomet har dog meldt ud, at nederlaget skyldes en skade midtvejs i kampen, hvor han stod overfor en topmotiveret amerikansk Mackenzie McDonald. 

Hvor alvorlige skaderne skulle være, er endnu ikke meldt ud. Det ændrer dog ikke på et 3-0 nederlag mod amerikaneren, der kunne gå fra kampen med et resultat der hed 4-6, 4-6, 5-7. 

Spanieren viste i løbet af kampen, at noget havde præget hans fysik. I løbet af duellen mellem de to tennisstjerner, havde Nadal problemer med at løbe op til nettet og nå ud til stregerne. 

Kombineret med McDonalds evner til at serve er på et niveau for sig selv, var det kun et spørgsmål om tid før amerikaneren havde hevet sejren i land.

Med Nadal ude har serberen Novak Djokovic, med 21 Grand Slam-titler, nu mulighed for at dele rekorden med spanieren. Djokovic er også favorit til at vinde turneringen.