F1-legende: Max kommer til at slå alle Lewis Hamiltons rekorder

04/06/2023

Kasper Christensen

Foto: Max Verstappen / Shutterstock
Formel 1-ikonet Gerhard Berger antyder, at Red Bull's Max Verstappen er på vej til at overgå alle Lewis Hamiltons eksisterende rekorder.

Mest læste i dag

Max Verstappen har oplevet en stærk begyndelse på denne sæson, og hans succes fortsatte ved Monacos Grand Prix.

Den nederlandske racerkører sikrede sin 39. sejr for Red Bull i Monaco, hvilket gør ham til den mest vindende kører i teamets historie.

Udover det er han allerede nu godt positioneret til at hente sit tredje verdensmesterskab i rækken. Efter hans triumf i Monaco, har han opnået et forspring på 39 point til nærmeste konkurrent efter kun seks løb.

I en samtale med mediehuset Krone.at, afslørede Gerhard Berger sin beundring for Verstappen. Han er af den opfattelse, at han er på vej til at sætte nye standarder i Formel 1.

"Jeg er overbevist om, at Max vil sætte nye rekorder i Formel 1," udtalte den tidligere Ferrari-kører.

"Dette inkluderer også Hamiltons rekord på 103 sejre. Selvom han lige nu fastholder, at det ikke er af betydning for ham, tror jeg, dette vil ændre sig."

Den ti gange Grand Prix-vinder benægtede også sammenligningen mellem Verstappen og Sergio Perez med duellen mellem Senna og Prost hos McLaren.

"For nylig stødte jeg på en artikel, der foreslog, at Verstappen og Perez er genfødslen af Senna versus Prost," udtalte han.

"Ja, Verstappen er på det niveau, og Perez arbejder hårdt for at holde trit med Max. Men for mig fremstår det mere som et soloshow fra Verstappen."

Imens Verstappen vil forsøge at udbygge sin føring i mesterskabet, skal Perez oppe sit spil, hvis han vil indhente ham.

I denne kontekst har den mexicanske kører udtalt, at han ikke har råd til flere løb uden pointtilføjelser til hans score.

Formel 1 TV tider

Vil du gerne vide, hvornår det næste Formel 1-løb vises på TV? Så bringer Formel-1.dk den komplette liste over Formel 1 TV tider her.

Anbefalet til dig