Mikkel Hansen taler ud om drukepisode

Sporten
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Den danske håndboldstjerne ser tilbage på uheldigt karrierepunkt.

Mest læste i dag

Succes på banen har budt på mere end sponsorkontrakter og shampoo-reklamer. Alle medaljer - selv dem af guld - har nemlig en bagside. Det skriver Se og Hør.

Vi skal helt tilbage til 2007, hvor en dengang 19-årig Mikkel Hansen for første gang hev landsholdstrøjen over hovedet, og løb ud på banen i sin første landskamp. 

Det er siden da blevet til VM-titler, OL-medaljer og en nymoderne legendestatus blandt den danske befolkning.

Men hvis man skal kigge på håndboldspillerens mere uheldige historier som repræsentant for Danmark, så skal vi blot kigge tilbage på 2008 sommer-OL i Beijing. For selvom det blot til et kvartfinalenederlag  til Kroatien, så ville den unge Mikkel Hansen, sammen med holdkammeraten Kasper Søndergaard, stadig ud og opleve byen.

Og ligesom på banen, endte det med et trist resultat: Søndergaard kastede op, og Hansen endte op i en hospitalsseng med alkoholforgiftning.

“Det var pinligt og ærgerligt. Selvfølgelig var det ikke smart. Men der var ikke så meget andet at gøre dengang end at tage den på sin egen kappe og så komme videre” udtaler Hansen dig.

Den lidt for hårde bytur i den kinesiske hovedstad er for længst glemt og tilgivet af forbundet og de danske fans, og Hansen selv er for længst kommet videre.

“Jeg kan kun sige, at det kommer aldrig til at ske igen. Men jeg vil ikke sidde her og undskylde for det nu, sket er sket. Det kan jeg ikke gøre noget ved nu. Jeg har lært af det og er kommet videre”.

Hansen og resten af landsholdet står klar til at tørne mod Ungarn i morgen kl. 18.00.

Anbefalet til dig