Mikkels målproblemer: “Ikke helt super”

30/1/23 08:02

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Den tredobbelte VM-vinder forklarer hans underpræsterende finaleindsats.

Der var rigelig med spillere at kunne fejre i går, efter Danmark vandt verdensmesterskabet i håndbold for tredje gang i streg.

Én af dem der dog ikke skinnede på banen lige så meget som hans holdkammerater, er den typiske målkanon Mikkel Hansen. Og det er der en god forklaring på.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den kraftfulde bagspiller gik nemlig en hel første halvleg uden et eneste mål. Og nu har Hansen forklaret hans manglende præstering til TV2: han var nemlig ramt af en knæskade.


“Ja, det var ikke helt super. Jeg har haft et overstræk, som har gjort, at der er lidt meget væske i knæet. Det gør, at jeg spiller med en optapening” forklarede den 35-årige tredobbelte VM-vinder.

De manglende kasser fra den rutinerede danske spiller, medførte at han i anden halvleg blev skiftet ud for Rasmus Lauge, der til gengæld smaskede hele ti bolde ind i det franske mål.

Den uheldige skade stammer fra semifinalekampen mod Spanien i fredags, men spilleren blev vurderet klar til at spille af holdets læger. Landstræneren Nikolaj Jacobsen forklarede efter VM-sejren, at nyheden om knæskaden bevidst var holdt hemmeligt.

Nu kan den garvede spiller heldigvis få noget velfortjent hvile, men først skal han og resten af landsholdstruppen hyldes på dansk jord. 

Guldvinderne lander i Københavns Lufthavn kl. 15.10 senere i dag, og få timer senere skal de fejres på Københavns Rådhusplads.