NEJ: Danmark får kun uafgjort mod Ungarn

13/01/2020

Henrik Rothenbücher

Danmark havde brug for en sejr efter deres skuffende nederlag mod Island, men igen fungerede spillet ikke for Danmark, der

Mest læste i dag

Det var med kniven for struben, at Danmark i dag tog hul på deres andet opgør ved håndbold EM mod Ungarn.

Efter nederlaget til Island skulle Danmark nemlig vinde over Ungarn, ellers var det allerede exit til de regerende verdensmestre.

Desværre skulle Danmark igen vise sig at have mere end svært ved at klare en modstander, der af eksperter og bookmakere blev vurderet som en walkover.

Danmark kom allerede bagude fra starten af kampen, og sådan fulgte det i hele første halvleg, som Danmark endte med at tabe 11-13.

2. Halvleg

I anden halvleg skulle der andre boller på suppen, men de boller var svære at finde.

Ungarn indledte anden halvleg med en hurtig scoring, og dermed var Danmark igen på hælene.

Det lykkedes Danmark at komme tilbage i opgøret ved stillingen 18-18, men her virkede det som om, at Danmark igen mistede fokus. Ungarn trak nemlig fra, og med syv minutter tilbage af opgøret var de foran med 21-23.

Ungarn havde muligheden for at bringe sig foran med tre, men Jannick Green kom ind og reddede et straffekast, og pludselig var mulighederne åbne igen, da Danmark havde bragt sig tilbage på 23-23.

Med tre minutter igen gjorde Rene Toft Hansen det til 24-23, og dermed var det pludselig Danmark, der var foran mod slut.

Danmark havde muligheden for at komme foran med 25-23, men Rasmus Lauge lavede desværre en angrebsfejl, og Ungarn gik ned og reducerede i den anden ende.

Stillingen var dermed 24-24 med 1 minut igen, og Danmark var på bolden.

Mikkel Hansen kom til afslutning med 8 sekunder igen. Den afslutning missede han desværre, og dermed fik ungarn muligheden til sidst.

Ungarn formåede ikke at score, og dermed endte kampen 24-24. Det betyder, at Danmark kun kan gå videre, hvis Ungarn taber til Island, mens Danmark skal slå Rusland.