Okore rygtes til AGF

Af: Per Broch

|

26/05/2020

Sporten
Okore kan være på vej til AGF - Foto: Shutterstock
Det er ikke længe siden Jores Okore forlængede sin kontrakt med Aab, men det var kun for en måned. Hvad forsvarsspilleren skal efter sommeren er stadig uvist.

Mest læste i dag

Den tidligere FC Nordsjælland og Aston Villa-spiller er nemlig kontraktfri senere på sommeren. Hvad der skal ske med Okore, der tidligere har spillet otte landskampe, er ikke sikkert. Det er nok helt sikkert, at han ikke kommer til at være arbejdsløs.

I tirsdagens udgave af fodbolddebatprogrammer Ren Fodboldsnak, der handler om dansk fodbold spiller Per Frimann en trumf på banen, som ingen havde set komme. Den normalt ganske troværdige kommentator har hørt et rygte om, at Jores Okore muligvis er på vej til AGF.

I debatten får rygtet de to værter helt frem i stolen. Både Carsten Werge og Kenneth Emil Petersen synes det er interessant med matchet mellem Okore og AGF

"Hvis de kan få Jores Okore, så ville jeg også sige ja tak, hvis jeg var PC, og hvis økonomi og så videre hængere sammen," konkluderer Kenneth Emil Petersen, der kalder Okore for en formidabel fodboldspiller og et fysisk pragteksemplar.

Carsten Werge er lidt uforstående overfor, hvorledes Per Frimann kan fange sådan en rygtehistorie. Werge påstår, at Frimann skyder på alt, hvortil Frimann svarer, at han ofte rammer rigtigt.

Du kan se snakken omkring Jores Okore og et muligt skifte til AGF hos Viaplay.

 

 

Anbefalet til dig