Rørt Caroline Wozniacki sætter ord på tragedie: ‘Jeg får tårer i øjnene’

Foto: lev radin/Shutterstock
Den danske tennisstjerne åbner op om tragedien.

Mest læste i dag

Med en følelsesmæssig tyngde, der har lagt en dæmper på stemningen ved WTA-turneringen i Miami, står tennisverdenen samlet i sorg og forbløffelse over nyheden om Konstantin Koltsovs tragiske dødsfald.

Aryna Sabalenka, Koltsovs kæreste og nummer to på verdensranglisten, har imod alle odds valgt at stille op til turneringen - et valg der har efterladt mange af hendes kolleger måbende.

Under de særdeles vanskelige omstændigheder har Sabalenka modtaget en bølge af støtte fra tennisfællesskabet.

Caroline Wozniacki, en nær kollega og ven, udtrykte sin uforbeholdne støtte og medfølelse:

"Jeg kan ikke forestille mig, hvad hun gennemgår. Jeg får tårer i øjnene ved tanken. Det er så forfærdeligt. Så hårdt. Jeg har rakt ud til hende, og hun ved, at jeg er her, hvis hun har brug for noget," fortæller hun til Ekstra Bladet.

Wozniacki fortsatte med at dele sine følelser for Sabalenka.

"Jeg elsker Aryna. Hun er et vidunderligt menneske. Altid glad. At se hende gå igennem dette er knusende. Jeg er her for hende. Det er vi alle."

Oplysninger om Koltsovs dødsfald blev offentliggjort af det lokale politi, som mistænker et selvmord, efter han faldt ud fra en balkon i storbyen.

Sabalenka selv har valgt ikke at udtale sig offentligt siden tragedien, og er blevet skærmet fra pressen af arrangørerne. Beslutningen er blevet taget for at give hende rum og tid til at bearbejde sin sorg i privatlivets fred.

Anbefalet til dig