Trist nyt fra herrelandsholdet: Anfører forlader landsholdslejren med skade

Af: Lucas Andreas

|

07/05/2024

Sporten
Foto: DHF
Foto: DHF
Han skal nu hjem og forsøge at blive skaden kvit.

Mest læste i dag

Det danske herrelandshold er i øjeblikket i fuld gang med forberedelserne til sommerens OL slutrunde.

Mange spillere kæmper i samlingen for at vise sit værd, for til sommerens slutrunde bliver truppen kogt noget ned sammenlignet med nu.

Og nu får endnu en spiler cancen for at vise sig frem, for en af de helt rutinerede kræfter på holdet har måttet trække sig med en skade.

Niklas Landin har nemlig vist sig at have en blødning på nethinden på højre øje, og derfor tager landstræner Nikolaj Jacobsen ingen chancer og har sendt ham hjem for at give øjet ro.

Flensborg-målmand Kevin Møller har tirsdag sluttet sig til landsholdstruppen, der er samlet frem mod weekendens kampe mod Norge og Kroatien.

Det skriver DHF.

- Vi kunne godt have beholdt Niklas i lejren og håbet på, han nåede at få grønt lys til at spille i weekenden, men med det program Aalborg har tilbage, og vi vil jo også gerne selv gøre brug af Niklas senere på sommeren, så er det klogest at lade ham få ro, så øjet kan hele, og så er han forhåbentlig snart klar igen, siger Nikolaj Jacobsen.

Bold i hovedet

Skaden opstod allerede inden, Niklas Landin mødte ind til denne uges landsholdssamling. Under søndagens ligakamp for Aalborg Håndbold fik han en bold i hovedet, og øjet generede fortsat landsholdsanføreren under opvarmningen til mandagens træning. Derfor blev det undersøgt nærmere på hospitalet.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at skulle forlade landsholdslejren. Men det er den rigtige beslutning, så jeg hurtigst muligt kan blive klar til at spille igen med udsigt til en spændende sæsonafslutning, siger Niklas Landin.

Kevin Møller var senest med Håndboldherrerne under samlingen og landskampen mod Schweiz i marts.

Anbefalet til dig