Trist nyt kort før semifinale brag: Fem spillere ramt af sygdom

Af: Mie M.B

|

15/12/2023

Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Semifinalen spilles i aften og kan ses på DR og TV2 Play

Mest læste i dag

En sky af uheld truer Frankrigs håndboldhold op til den store semifinale mod Sverige. Ifølge det franske medie Sports Orange står fem nøglespillere nu over for en kamp mod sygdom og risikerer at gå glip af den vigtige kamp.

De berørte spillere, Laura Flippes, Chloé Valentini, Estelle Nze Minko, Sarah Bouktit og Méline Nocandy, er alle blevet ramt af sygdom, hvilket kan påvirke deres deltagelse i opgøret mod svenskerne. Det skriver Se og Hør.

Det afgørende opgør mellem Frankrig og Sverige finder sted fredag aften kl. 21.00 i Boxen i Herning. Inden da indleder Danmark kampdagen med deres VM-semifinale mod Norge kl. 17.30, også i Boxen. En aften, der bliver afgørende for, hvem der vil træde frem til finalen i dette spændende håndboldmesterskab. Skal man tro på Danmarks egen holdføre, så ser pilen ud til at pege i Norges favør.

“Norge har et fantastisk hold. Jeg synes endda, at de er endnu stærkere i år end sidste år, fordi de fået spillere tilbage fra graviditet. Vi ved godt, at vi skal spille på toppen for at slå dem,” fortæller Sandra Toft til mediet Hbold. Hun uddyber med hvorfor hun tænker Norge umiddelbart står som favorit til at vinde. “Norge udelukkende fordi de har vundet guld så mange gange. De har så meget erfaring med at stå der. Jeg synes, de er favoritter.”

Det bliver spændende at se hvem der ender sammen i finalen efter aftenens to semi-finale kampe

Anbefalet til dig