Trods stor succes: Én ting ærgrer alligevel Jonas Vingegaard

Sporten
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom han løb med etapesejren i går, ærgrer Jonas Vingegaard sig alligevel

Mest læste i dag

Der er under tre måneder, til dette års Tour de France løber af stablen.

Og heldigvis er sidste års vinder, danske Jonas Vingegaard, i storform, og hvis han fortsætter som de seneste dage, er der ingen tvivl om, at vi går et nyt brag i vente mellem Vingegaard og Pogacar.

Netop nu er Jonas Vingegaard nemlig ved at træde watt i cykelløbet Baskerlandet Rundt, hvor han har vundet de seneste to etaper.

Til trods for to etapesejre og en førertrøje til Jonas Vingegaard, så er der stadig en ting, der ærgrer ham ved gårsdagens afslutning af 4. etape.

Under etapen havde Jonas Vingegaard og spanske Mikel Landa nemlig et forspring på 30 sekunder ned til forfølgerne, men på ganske kort tid blev det forspring reduceret til få sekunder, og etapen skulle ikke have været meget længere, før Jonas Vingegaard ikke havde vundet etapen.

"Det ærgrer mig, at de andre hentede os mod slutningen, for vi ville gerne have haft de 30 sekunder. Men sådan er cykling," fortæller Jonas Vingegaard ifølge TV2 Sport i vinderinterviewet.

De 30 sekunder havde i den grad gavnet danskeren, for forspringet til nummer to i klassementet Mikel Landa, er nemlig ikke stort. I skrivende stund fører Jonas Vingegaard Baskerlandet Rundt med 12 sekunder til Mikel Landa og med 31 sekunder til franske David Gaudu.

5. og næstsidste etape af løbet starter i dag klokken 13.05, og rytterne ventes at være i mål ved 17.30-tiden.

Anbefalet til dig