VM-vinder kan ånde lettet op: “Mine ben rystede”

02/2/23 10:46

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
“Nu skulle det være” udtaler guldmedajlebæreren

Der var rigeligt at fejre, da håndboldherrerne ankom i København efter VM-finalen i Stockholm. For tredje gang i træk kunne Nikolaj Jacobsen og hans håndbolddrenge nemlig fremvise en guldmedalje, da de stod ud af flyet i lufthavnen.

Men for ét medlem af truppen bød fejringsdagen også på endnu en sejr.

Det skriver Se og Hør.

Traditionen tro skulle Landin og co. op på Københavns rådhus, hvor flere tusind jublende gæster stod klar udenfor til at tage imod VM-guldvinderne.

Men hvor mange i landsholdsflokken kunne bevæge sig ud på altanen og vinke til de jublende tilskuere for tredje gang i håndboldkarrieren, så var det alligevel første gang for en veteran i trænergruppen.

Assistenttræneren Henrik Kronborg, der kunne fejre sin tredje VM-sejr, havde nemlig ikke tidligere begået sig ud på altanen med resten af holdet, da han lider af en høj grad af højdeskræk.

Men fanden tage det om han skulle blive indenfor i varmen tredje gang i træk. I mandags overkom han en personlig grænse, og kunne løfte trofæet over det livlige gadebilledet, sammen med resten af hans hold.


“Jeg var på balkonen, ja. Jeg har højdeskræk, så sidste gang (i 2019, red.) var jeg ikke med. Men jeg tænkte, at nu skulle det være. Jeg tror, at man kan se, at jeg holder mig et skridt væk fra gelænderet. Men jeg tænkte, at nu skulle jeg prøvet det. Mine ben rystede en smule derude, men det var en fin fornemmelse” fortæller Kronborg til TV2 SPORT.