14-årig pige står på rulleskøjter: Så stiger to fremmede ud af en bil

Sundhed
Ved du, hvem der kørte i de to biler? Foto: Rigspolitiet
Politet har behov for hjælp. De søger nemlig vidner til en episode, hvor en 14-årig pige blev antastet af to mænd ved Seaside Hotel i Thyborøn.

Mest læste i dag

Hændelsen fandt sted torsdag den 30. april i år.  Her løb en 14-årig pige - omkring klokken 21.48 - på rulleskøjter ved området omkring Seaside Hotel på Bredgade/Havnegade, da hun blev antastet af to fremmede mænd. 

En endnu ukendt bil kørte flere gange frem og tilbage på samme strækning. På et tidspunkt steg to mandspersoner ud af dette køretøjet og antastede den 14-årige lokale pige.

Politiet er fortsat ved at klarlægge hændelsesforløbet, og derfor har de umiddelbart ikke flere kommentarer til hændelserne. 

Disse biler efterlyses især

I den forbindelse søger Midt- og Vestjyllands Politi nu vidner, der måtte have overværet episoden. I særdeleshed passagererne i to helt specifikke biler, der passerede et overvågningskamera på Bredgade/Havnegade omkring kl. 21.51 og kl. 21.53, umiddelbart efter episoden.

Det er politiets håb, at bilerne som kan ses på billederne, tilhører lokale borgere, der vil tage kontakt til politiet – også selvom de ikke mener, at kunne bidrage til efterforskningen.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

 

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Derudover er politiet meget interesseret i at høre fra andre personer, der har færdes i området omkring Bredgade/Havnevej ved Seaside Hotel og havnen torsdag den 30. april 2020 i tidsrummet fra kl. 21.45-22.10.

 

Anbefalet til dig