Antallet af indlagte stiger igen: Mange nye smittede

24/12/20 13:51

Per Broch

Foto: Shutterstock
De daglige tal fra SSI er offentliggjort, og det viser en lille stigning i antallet af indlagte. I alt er nu 724 indlagte, det er en stigning på fire.

De sidste 24 timer er der blevet smittet 2.869 personer. 18 er døde.

Den daglige opgørelse fra SSI viser, at 2.869 personer er blevet registreret med coronavirus i de sidste 24 timer. De mange smittede svarer til en positivprocent på 1,82. Det er et vigtigt tal, der viser hvor mange af de testede, der er positive. I alt er der kommet svar på 157.220 prøver.

Positivprocenter fortsætter med at falde. Den toppede den 14. december, hvor i alt 3,5 procent af alle prøverne var positive.

I denne opgørelse er der ingen lyntest med.

Kirkerne er lukkede

På trods af den positive udvikling i prositivprocenten, så kunne kirker landet over meddele her til morgen, at gudstjenesterne aflyses. Enkelte gudstjenester afholdes udendørs eller med helt særlige restriktioner.

Nu venter vi på at vaccineprogrammet starter, de første vacciner rulles ud allerede den 27. december.

Det kunne vicedirektør for Nordsjællands Hospital, Jonas Egebart, fortælle via Twitter.

"Efter et par intense planlægningsuger forventer @regionh nu vaccinationsstart på hospitaler og plejecentre om morgenen d 27. december 2020," skriver vicedirektør Jonas Egebart fra Nordsjællands Hospital på det sociale medie.