Coronatallene fortsætter med at styrtdykke

Sundhed
Foto: Shutterstock
Antallet af indlagte danskere med coronavirus er faldet til det laveste i knap to måneder.

Mest læste i dag

Det kan sagtens være, at Danmark allerede har gennemført første fase af genåbningen, og at anden fase allerede er godt i gang, men det har altså ikke været til at se på de daglige coronatal.

Forleden meldte Statens Serum Institut, at der for første gang i to måneder ikke var sket nogle dødsfald ved coronasmittede danskere. Samtidig var antallet af indlæggelser faldet, og det var også tilfældet hos folk på intensiv og folk i respirator.

Nu er der så kommet nye tal igen, og de viser, at vi nu har ramt det laveste antal af indlagte danskere siden 18. marts. Antallet af indlæggelser i Danmark ligger lige nu på 133, det meddeler Statens Serum Institut i dag.

Antallet af dødsfald er dog ikke helt stoppet endnu, men siden i går er fire personer smittet med coronavirus døde.

Tager vi et kig på antallet af smittede, så fortsætter dette tal med at vokse, men i en meget mildere grad end tidligere. I alt er der kun smittet 69 personer siden lørdag, og dermed fortsætter det daglige antal smittede med at falde i Danmark.

I alt er 10.927 bekræftet smittet, mens 388.703 er bekræftet smittet.

 

Mest læste

Han lavede planken hver dag i en uge: Her er resultatet Har du nogensinde undret sig over, hvad sker der, hvis man holder en planke hver eneste dag i en uge? En fitnessredaktør besluttede at finde ud af det.
Hun placerer et laurbærblad bag sit telefoncover: Nu gør flere og flere det samme. På kontoen 'Magic and rituals with Mary' er der blevet populært et tip, der foreslår at placere et laurbærblad mellem telefonetuiet og mobiltelefonen for at tiltrække held og lykke, succes og beskyttelse mod negativ energi.

Anbefalet til dig