Disse 4 fødevarer bør du spise inden I 'hopper i kanen'

22/11/22 06:05

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Hvad vi spiser påvirker alle dele af vores liv på den ene eller anden måde. Det påvirker vores humør, vores energiniveauer og endda vores sexliv.

Vidste du, at der er fødevarer, du bør spise før sex, og nogle, du bør gemme til senere? På listen over ting, du bør undgå, er der fødevarer der kan give dig luft i maven, dem, der ødelægger din ånde som rå rødløg, og dem, der kan give dig fordøjelsesproblemer.

Der er også madvarer, der er gode at spise. De er sunde, de ødelægger ikke stemningen, og de har nogle fordele, der faktisk kan forbedre dit sexliv markant. Det skriver Standardmedia.

Avocadoer
Alle elsker avocado, eller, næsten alle. Dette er en alsidig frugt, der kan nydes til forskellige retter eller alene.

Mange mennesker elsker avocadosmagen, og hvis du er fan, skal du også vide, at de også kan have en positiv effekt på dit sexliv.

Den første fordel at bemærke er, at de hjælper med at holde dit hjerte sundt, hvilket er meget vigtigt for et blomstrende sexliv. De har også mineraler som kalium, der kan øge sexlysten, vitamin B6, som kan hjælpe med at bekæmpe træthed og vitamin E, der kan forbedre sædkvaliteten.

Mørk chokolade
Chokolade er kendt for at være en 'sexet snack'. Og hvis du tænker over det, kan det være grunden til, at det altid har været en af ​​de bedste muligheder, hvis du leder efter en romantisk gave at give din partner.

For et boostet sexliv kommer især mørk chokolade med de bedste fordele. Det er fordi det trigger hjernen til at frigive glade og feel-good kemikalier. Det kan bogstaveligt talt få dig til at føle dig mere afslappet og stressfri, hvilket kan få sex til at føles mere behageligt.

Jordbær
Jordbær er også en anden romantisk gave, som folk har en tendens til at vælge. Og der er en god grund til, at de er så populære. Jordbær er rige på C-vitamin, som er et vigtigt libido-forstærkende vitamin. Deres røde farve kan stimulere hjernen til at øge følelser af romantik- en anden ekstra fordel.

Spinat
Det ville også være en god idé at inkludere mere spinat i dine måltider før sex. Måske har du allerede hørt om de skønheds- og sundhedsmæssige fordele, som spinat kommer med, men du kan også få flere fordele for din seksuelle funktion, hvis du spiser det oftere.

Spinat har en overflod af magnesium, som er nøglen til blodgennemstrømningen. Det kan også booste testosteronniveauet, så det næsten er som en naturlig Viagra.