Første gang siden marts: Så få corona-smittede er døde siden i går

Sundhed
Nu har vi nået omkring en milepæl. Foto: Shutterstock
Fredag runder Danmark en flot milepæl i kampen mod coronavirus.

Mest læste i dag

Fredag deler States Serum Institut en god nyhed. Det seneste døgn er 0 smittede personer døde. Det er første gang siden 12. marts, at dette tal går i nul. Det fortæller Statens Serum Institut. 

Det betyder, at der - ligesom i går - fortsat 537 personer i Danmark, der blevet registreret som døde seneste en måned efter, at de er blevet smittet af virussen. Det er et højt tal, men langt fra så højt, som myndighederne havde frygtet, at det ville være på dette tidspunkt. Danmark har fået godt styr på virussen. Det er bl.a.. derfor, at vi ser flere og flere forretninger, brancher og institutioner åbner igen. 

Færre patienter

De daglige tal fra Statens Serum Institut viser - udover at ingen registrerede smittede er døde de seneste 24 timer - ligeledes. at antallet af indlagt på danske sygehus falder. Torsdag var 147 patienter indlagt, fordi de er smittet med coronavirus. I dag er tallet heldigvis faldet til med ti personer, så det nu er 137 corona-patienter i Danmark. 

Det er iøvrigt fjerde dag i træk, at dette tal falder med ti eller endnu flere. De to er dog ikke de eneste tal, der falder i dag. Antallet af patienter på landets intensivafdelinger er tre mindre end i går. I dag er 32 modsat 35 i går. Af disse befinder 26 sig på en intensivafdeling. Det tal var i går 28.
 

 

Mest læste

Han lavede planken hver dag i en uge: Her er resultatet Har du nogensinde undret sig over, hvad sker der, hvis man holder en planke hver eneste dag i en uge? En fitnessredaktør besluttede at finde ud af det.
Hun placerer et laurbærblad bag sit telefoncover: Nu gør flere og flere det samme. På kontoen 'Magic and rituals with Mary' er der blevet populært et tip, der foreslår at placere et laurbærblad mellem telefonetuiet og mobiltelefonen for at tiltrække held og lykke, succes og beskyttelse mod negativ energi.

Anbefalet til dig