Første gang siden marts: Så få corona-smittede er døde siden i går

Nu har vi nået omkring en milepæl. Foto: Shutterstock

Fredag runder Danmark en flot milepæl i kampen mod coronavirus.

Fredag deler States Serum Institut en god nyhed. Det seneste døgn er 0 smittede personer døde. Det er første gang siden 12. marts, at dette tal går i nul. Det fortæller Statens Serum Institut. 

Det betyder, at der - ligesom i går - fortsat 537 personer i Danmark, der blevet registreret som døde seneste en måned efter, at de er blevet smittet af virussen. Det er et højt tal, men langt fra så højt, som myndighederne havde frygtet, at det ville være på dette tidspunkt. Danmark har fået godt styr på virussen. Det er bl.a.. derfor, at vi ser flere og flere forretninger, brancher og institutioner åbner igen. 

Læs også

Pas på Victor Hansen: Nu advarer politiet

Færre patienter

De daglige tal fra Statens Serum Institut viser - udover at ingen registrerede smittede er døde de seneste 24 timer - ligeledes. at antallet af indlagt på danske sygehus falder. Torsdag var 147 patienter indlagt, fordi de er smittet med coronavirus. I dag er tallet heldigvis faldet til med ti personer, så det nu er 137 corona-patienter i Danmark. 

Det er iøvrigt fjerde dag i træk, at dette tal falder med ti eller endnu flere. De to er dog ikke de eneste tal, der falder i dag. Antallet af patienter på landets intensivafdelinger er tre mindre end i går. I dag er 32 modsat 35 i går. Af disse befinder 26 sig på en intensivafdeling. Det tal var i går 28.
 

Læs også

Ubehageligt: Cyklende onanist huserer på øde sti

 

 

 

Læs også